Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде едно прашање од мене. Ставете се во ваква ситуација:
Станувате сабајле за работа и треба да пиете кафе (зборам за зависниците од кафе) и станувате сабајле во 6 на пример и гледате ОП нема кафе, нема ни шекер (ако го пиете благо). Како би реагирале? Ке одите сабајле да купите кафе или ?
Ајде едно прашање од мене. Ставете се во ваква ситуација:
Станувате сабајле за работа и треба да пиете кафе (зборам за зависниците од кафе) и станувате сабајле во 6 на пример и гледате ОП нема кафе, нема ни шекер (ако го пиете благо). Како би реагирале? Ке одите сабајле да купите кафе или ?
Никогаш не сум се довела до ситуација да немам кафе,цигари и сок наутро.А кога би ми се случило да немам кафе наутро,веројатно би ја испоубила цела зграда,почнувајќи од дома :smir:
А потоа ќе одам да си купам кафе и во најнервозна атмосфера би го испила![]()
Хм... да пишував на темата пред 2-3 месеци, ќе ви речев кој го тркала кафето.
Но, нештата се менуваат, прво нешто од ко ќе станам е да се напијам кафе (во големи количини, со малце не се задоволувам), па после прам шо ќе прам. Со цигари не се дружам.
Кога сме кај кафето, ќе си прам едно сега. Сабајлечкото не држи појќе. Некој да ме дружи да не пијам сам?