Не станувам без кафе!

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Retko koga ke stanam da pijam kafe toa se slucuva ama koga ke sednam pred pc sabajle i togas so devojka mi da ispijam edno kafence a inaku koga idam na rab pijam duri posle 10h i pijam po edno kafence nisto poveke :jaj:

Порано не,али последниве неколку месеци не функционирам без да пијам од рано,пијам едно пред да тргнам од нога и едно на работа обавезно кога ке стасам.
Не можам да ги одлепам клепкиве иначе,залепени ми се на око џабе и вода и све,дур не стерам едно средно не сум при свест.

Кафе пиев само во друштво,ама од денеска ни така не пијам,неможам да заспијам до 2 саат,а од 8 сум на школо :/

Не можам да си го замислам денот ако не се напијам кафе насабалје во комбинација со некоја цигара =)

Ова со сабајлечково кафе не важи за мене. Функционирам и по цели денови одлично и без кафе. Ретко кога пијам, дури и никогаш си немам сварено лично за мене. Со оваа навика се моите по дома, ако случајно не испијат кафе сабајле и вечер наредниот ден се како болни. :pipi:

Секој ден кога ќе оторам очи веднаш помислувам на НЕС-КАФЕ:wink: ама веднаш!

Да, еве сеа станав(за срамота толку касно) ама прво уклучувам комјутер и шпорет, варам кафе додека да се уклучи компјутерот и наредниот половина саат уживам.Седам со огромен шол кафе пред кајгана и тоа ми е најубавиот дел од денот.

Ja kaФЕ обично не пијам кога ке станам зашто насабајле немам таква навика.Моето прво кафе е кога ке се вратам од школо некаде во 2 за да можам да се опуштам малце:toe:

Од кафе сум зависна, секогаш кога ке се разбудам прво пијам кафе па доручкувам, а потоа во текот на денот ке испијам уште неколку:wink:

Не може денот да ми функционира како што треба ако не се напијам кафе...Која смена и да сум ја си пијам кафе сабајле и после супер сум...:):):)

Ретко кога не пијам кафе на сабајле. Не дека нема да функционионирам, така у некоја навика ми е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom