Не чуствувам ништо во текот на односот

• Креатор на темата Креатор на темата swangirl91
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 ноември 2013
Мислења
6
Поени од реакции
3
Значи вака имам проблеми во текот на сексуалниот однос , т.е. не осекам никакво дразнење ! Се е ок во текот на предиграта желбата е тука , ама кога имам однос не осеќам воопшто ништо , никаква дразба ! А да свршам ми е поим ! Не поднесувам ни партнерот да ми продира со прсти во мене , некако неубаво ми е ! Имам 22 години и овој партнер не ми е прв , имам и предходно сексуално искуство , и скоро со бившиот партнер така ми беше. Што би бил проблемот ? Со кого можам да се консултирам да најдам решение ? Ви благодарам однапред !

Не ми е до мајтап работава , кој може да ми помогне однапред му благодарам , кој сака да си тера сеир , нека тера само нека не ми дава такви одговори

Не ми е до мајтап работава , кој може да ми помогне однапред му благодарам , кој сака да си тера сеир , нека тера само нека не ми дава такви одговори
Гинеколог мислам дека е правиот збор...

Значи вака имам проблеми во текот на сексуалниот однос , т.е. не осекам никакво дразнење ! Се е ок во текот на предиграта желбата е тука , ама кога имам однос не осеќам воопшто ништо , никаква дразба ! А да свршам ми е поим ! Не поднесувам ни партнерот да ми продира со прсти во мене , некако неубаво ми е ! Имам 22 години и овој партнер не ми е прв , имам и предходно сексуално искуство , и скоро со бившиот партнер така ми беше. Што би бил проблемот ? Со кого можам да се консултирам да најдам решение ? Ви благодарам однапред !

Сочувствувам, но не сме овде гинеколози, па да знаеме што е проблемот. :)
За вакви проблеми не ми е јасно зошто пишувате на форум, правец гинеколог си требала уште кога си почнала со односи и си видела дека нешто не е како што треба.
Таму најдобар совет ќе добиеш.

Широка да не си? (no trolling)

Гинеколог мислам дека е правиот збор...

Ете доби одговор и време е да се затвори темава...
инаку ќе добиеш разно-разни предлози,си пробала ли вака,или онака,ова или она,
таму или онаму,со ова или со она па со 2 или 3 па затоа најдобро утре на гинеколог.

мора нешто да е парализирано путката .....? како и да е одете кај гинеколог оти мора да е нешто поврзано со рбетот или мозокот каде што прими информации кој е ,,натрапникот``

Со кого можам да се консултирам да најдам решение ? Ви благодарам однапред !
Тука (ќе) те реметат до бесвест, мој совет ти е да се зачлениш на форумот од линкот доле:
http://forum.femina.mk/

Инаку велат дека (статистични гледано), повеќето жени многу тешко доживуваат вагинален оргазам. Што мене лично ме загрижува, зошто излегува дека повеќето девојки ми се преправале?!? ;)
Шега на страна, советот е повеќе практицирање на орален секс, и секако иди на Фемина за ваков муабет пред жива да те изедат овие тука.

Има многу причини зошто е тоа така но јас мислам според мене предиграта да биде што е можно подолга твојот партнер да гледа повеќе тебе да те опушти,задоволи друга работа можете и да тркнете до секс шоп да купите некои играчки исто така друга варијанта би било и некои малце мрсни зборови во текот на сексот...зависи каква личност си и какви работи сакаш не ме фаќај здраво за готово бидејќи незнам каква личност ти кажувам повеќе работи... ако си од оние кои тешко се палат пробај нешто од тоа погоре. Друга опција исто така да направите нешто повозбудливо секс некаде надвор од вашиот дом кола-природа нешто возбудлив секс. Гледајте да не практикувате секс она исто повеќе пати...што е можно повеќе работи испробувајте ново и ново и што е најважно имајте повеќе секс не само дома :) Бидејќи мене ми се има случено барем според мене едно исто неколку дена и после малце има некои непријатни работи како досадно затоа гледајте што е можно повеќе нови работи да си практикувате па можеби тогаш ќе биде далеку подобро :) Разговарај со твојот партнер околу нештата кои ве задоволуваат кои едноставно ги имате како сеуште фантазии во вашата глава не се срамете. :D

Тука (ќе) те реметат до бесвест, мој совет ти е да се зачлениш на форумот од линкот доле:
http://forum.femina.mk/

Инаку велат дека (статистични гледано), повеќето жени многу тешко доживуваат вагинален оргазам. Што мене лично ме загрижува, зошто излегува дека повеќето девојки ми се преправале?!? ;)
Шега на страна, советот е повеќе практицирање на орален секс, и секако иди на Фемина за ваков муабет пред жива да те изедат овие тука.

Кој “овие“? Па форумов валјда не личи на вагинално-сексуални проблеми за да се обрати.Па и што форум понуди, да си к'снеш од г'зот. Фемина бе? 70 % се тинејџерки по 15 годинки,најчесто коментираат модни комбинации и како се лапале синоќа. За здравствени проблеми се бара некој сајт што ќе ти одговори стурчно лице,а во мк тоа е:

WWW.DOKTORI.MK

Кој “овие“? Па форумов валјда не личи на вагинално-сексуални проблеми за да се обрати.Па и што форум понуди, да си к'снеш од г'зот. Фемина бе? 70 % се тинејџерки по 15 годинки,најчесто коментираат модни комбинации и како се лапале синоќа.
Абе Чај, што можат тие со смеење ти со плачење не можеш.
:p

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom