NBA

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Јас не мислам дека толку е до Гасол, туку одбраната на Денвер. Типот даде 24 поени од забивања, па Пелистер немаше тоа да го дозволи а не некој NBA тим. Ама кажав и претходно, Denver повеќе ги сметам за "street" тим, него за NBA тим. Како и да е ..Go Lakers !

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
vecer vo 3-30 na MTV derbito Feniks - San Antonio...Come on suns

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
via kris pol e nesalam...za 5 min kolku so se igrae na mecot so dalas on ima 7 asistencii

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Да да еве цимеров има пуштено на ESPN па и ја глеам. :tv:

Води Феникс на полувреме. :helou:
via torlacite od mtv se uklucia vo poslednata cetvrtina od toronto i orlando i komentetorot vika:VO OBIDI SME DA SE UKLUCIME I VO SAN ANTONIO NO VO MEGUVREME POGLEDNETE GO OVOJ FOTO FINIS.zavrsi utakmicata i vika:SEGA KE POGLEDNEME DVE SPOTA PA CE OBIDIME DA SE UKLUCIME VO SAN ANT.zavrsia spotovite i sotuku mislev deka ke pocne oni pustia dokumentarna emisija.

NOGU SE ZABEGANI I AKO NE PLANIRAAT DA DAVAT NEKA KAZAT DANE KISNAM JAS DO 5 SAAT I NOGU DRUGI.MOZEBI NE E NI DONIV ALI SEPAK VAKA E MNOGU FRUSTRIRACKI

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Како заврши Феникс?

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Сан Антонио 102 - 96 Феникс .

Atanase од кај дозна што утакмица ќе даваат на МТВ? Зошто интернет страната му е падната а програмата не му ја пратам баш? :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Да бе страницата им е блокирана, па програмата слабо и јас им ја пратам, ваљда има реклама, ама никогаш нема да има пренос добар како порано на А1 со легендата Љубомир Николовски.
Ама сега се отвара Алфа ТВ (во Скопје) во нов елемент со многу јака опрема и таму е Љубомир Николовски, па се шушка нешто дека од година на Алфа НБА - со Љупчо Николовски. ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕААААААААА!!!!!

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Да бе страницата им е блокирана, па програмата слабо и јас им ја пратам, ваљда има реклама, ама никогаш нема да има пренос добар како порано на А1 со легендата Љубомир Николовски.
Ама сега се отвара Алфа ТВ (во Скопје) во нов елемент со многу јака опрема и таму е Љубомир Николовски, па се шушка нешто дека од година на Алфа НБА - со Љупчо Николовски. ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕААААААААА!!!!!
Ајдеееее...Љубоо......Со мерак да гледаме после

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Сан Антонио 102 - 96 Феникс .

Atanase од кај дозна што утакмица ќе даваат на МТВ? Зошто интернет страната му е падната а програмата не му ја пратам баш? :)
vcera kaaza na sportskite vesti.sedev do 3.30 da a gledam i kazaa deka imaat problem so priem na slikata i se ubacija na poslednite dve minuti od orlando toronto.i na kraj ispadna deka jas lazam na forumov. no navistina tie so cekaa sinoca ce vidat deka glupacite od mtv se vinovni.

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Вечер ќе даваат нба на мтв ???
Блазе си ви што сте на телекабел си имате НБА Тв :nerv:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
vcera kaaza na sportskite vesti.sedev do 3.30 da a gledam i kazaa deka imaat problem so priem na slikata i se ubacija na poslednite dve minuti od orlando toronto.i na kraj ispadna deka jas lazam na forumov. no navistina tie so cekaa sinoca ce vidat deka glupacite od mtv se vinovni.
Не нема врска, и јас гледав и кажаа дека имаат проблем со прием на сликата...па ја пуштија Ноне,Владо за на крај да пуштат некој црковен документарец :(

Тие што имаат НБА ТВ нека гледаат во 1:30 Детроит - Филаделфија.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Во Охрид неаме таква, а сајтот на мрт не работи, нормално... Некој со сигурна информација дали ќе даваат тие, и ако не, кажете алтернативна програма.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152

Kajgana Shop

На врв Bottom