NBA

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Јута се разбира а и редно е.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Сан Антонио па Бостон

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Сите што навиваат за Лејкерс, немаат благе везе од НБА, и гледаат баскет од пред максимум 5 години. И не ја знаат ни првата петорка, а и не ги ни гледаат утакмиците навечер него снимки.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сите што навиваат за Лејкерс, немаат благе везе од НБА, и гледаат баскет од пред максимум 5 години. И не ја знаат ни првата петорка, а и не ги ни гледаат утакмиците навечер него снимки.
Хмм...и шо кажа саа..???

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Вууут. Стартна: Коби-Фишер-Радманович-Гасол-Одом.
Резерви: Волтон,Вујачич,Мбенга,Туриаф,Мим,Њуби(до крајот на сезоната).
Повредени: Тревор Ариза(4 месеци), Бајнам (4 месеци).

А за тоа што не ги гледам утакмиците...посети го на ЛА фан-клубот...и види кога ги пишувам резултатите и импресиите од утакмиците.

Check yourself,before you wreck yourself.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
a john farmar kaj ti e?????????

a? a? a?a?

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Штом Фармар го пропушти еден од поголемите надежи на Лејкерс (мада не е ништо посебно според мене), ништо.
А со мојот предходен пост сакав да кажам дека сите што навиваат за Лејкерс не ја разбираат НБА кошарката, бидејќи ја гледаат максимум 5 години од ко видоа дека Лејкерс беше тие сезони најдобар, и е втор по освоени титули на сите времиња (и сеа ај за Лејкерс ќе бидам). Од такви навијачи и фанови на НБА баскет НАЛЕТ.
И денешниве копиљаци (мада се помалце ги има што пратат баскет - не знам што кур им е, па ја као мал дур не го соберев албумот, не си идев дома бе, играв џамлии на сликици, па пар непар, на тапка, а денешнава копиљаана...) го гледаат Бостон као најдобар и ајде за него ќе навиваме. Не иде тоа така бе.

T

the Carpenter

Гостин
абе ајде шо се ова глупости..аман..ги немате Феникс стаено..сте ги стале некој тимој што немет победа 5 месеци

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Штом Фармар го пропушти еден од поголемите надежи на Лејкерс (мада не е ништо посебно според мене), ништо.
[/B]
Лол сум пропуштил еден играч, и готово не ги пратам Лејкерс,интересен поглед имаш,ама како и да е, се е ок. Прати си го твојот тим, јас мојот.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
[FONT=Verdana, sans-serif]14.04.08[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Detroit [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Toronto [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]91:84[/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]LA Lakers [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]San Antonio [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]106:85 [/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Cleveland [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Miami [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]84:76 [/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Chicago [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Orlando [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]84:104 [/FONT]

[FONT=Verdana, sans-serif]Denver [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Houston [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]111:94 [/FONT]​

[FONT=Verdana, sans-serif]Seattle [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]-[/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]Dallas [/FONT][FONT=Verdana, sans-serif]99:95[/FONT]

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Баш сакам да се паднат Лејкерс-Денвер во Плеј-оф(што и е веројатно).Ќе биде интересно!!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Јута со Хјустон, исто како лани.
Њу Орлеанс мислам дека со Денвер ќе падне, ако не ги зезнат Голден Стејт.

Kajgana Shop

На врв Bottom