NBA

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување

2007/2008 НБА шампион

• Вкупно гласачи
    125
Д проблем ис, не можам да го користам компјутерот по 12:00, па морам на ТВ да глеам... Изводливо е?

Хмм ако имаш ТV Out т.е да го имаш поврзано телевизорот со PC-to, па така само ја пушташ страната на PC и си гледаш на телевизор.

Тоа ми текнува во моментот.

na ovoj link mozam li da sledam natprevari?koj sakam ili?aj te molam kazimi me interesira...Fala odnapret:smir:

Се зависи од газдата на страната, тој што сака тоа си прави, еве денес на распоред му е Детроит - Филаделфија.

Се зависи од газдата на страната, тој што сака тоа си прави, еве денес на распоред му е Детроит - Филаделфија.

fala druze mi trebese va ingormacija.A kako doznavas koj natprevar e na programa?a da ne trose voa nogu danload poeni?

Распоредот преку еден форум го дознавам, а ова дали троши многу download стварно не знам , затоа што иам пакет од 100 giga... т.е не му се замарам :)

Распоредот преку еден форум го дознавам, а ова дали троши многу download стварно не знам , затоа што иам пакет од 100 giga... т.е не му се замарам :)

e jas imam 10.aj kaa ce imas informacija za natprevar so e na programata pisii tuka.pozz

Ќе даваат нешто вечерва на МТВ или немате појма ?

Па МТВ секој петок даваа во регуларниот дел, некаде во 1-2 часот. ОБН сега дават два натпревари ( по полноќ во петок и некаде 22-23 часот во недела ).

Има NBALIVE програма , секој ден даваат натпревари од плејофот , а следниот ден даваат по 3-4 репризи на тој наптревар и цело време вртат hifhlights од сите дуели .
Која ја има нека гледа таму , кај мене ( Штип ) ја има каб.тв Роби , и во Бт ја има во ’Моби “.

Па жими таму ја има.. Овој нашиот кабел нет. провајдер.. Направивме околу 20 петиции да пушти нов спортски канал, првин ни пушти некој романски, а сега и него го нема =))

Od Man Yeap!!!

Auuuuuu kakva blokada na krajot Carl Landry nad Deron Williams,
za sivot na HOUSTON,strasno nesto lele,ima Life sega ,Come to 2-2.

абе шо ќе има вечер на МТВ да не знае некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom