НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
16 минути изиграа Тарнер, Брук и Пламли и заедно постигнаа 2 поени. Австралија ги победи со 3ките на Бејнс и со тоа го извади Гобер од рекетот, добра му беше замислата на Поп со Барнс и Браун да го тргнат од внатре но 0 реализација и проток имаа америте.

Јас па обратно мислам дека цело првенство утка прават со таа ultra small ball тактика, и практично на првиот сериозен тест им се удри од глава... Во ФИБА кошарка е за нијанса помалку ефективна таа тактика, и за тоа требаше да бидат свесни Америкаците. А тие отидоа до уште поголеми екстреми.

1569489171009.png1569489197769.png

Аи чичко Кристапс се напрајл чудовиште :shook::shook:
Каков хајп ме пукат за Далас годинава аааааааа :vozbud::vozbud:

Прегледај го приврзокот 218277Прегледај го приврзокот 218278

Аи чичко Кристапс се напрајл чудовиште :shook::shook:
Каков хајп ме пукат за Далас годинава аааааааа :vozbud::vozbud:
Еј нека не се фура Порзингад со бицепсиве да не го викнат на рандом drug test како шо му направија на мојот чоек Алекс Карусо :pos::pos:

Еј нека не се фура Порзингад со бицепсиве да не го викнат на рандом drug test како шо му направија на мојот чоек Алекс Карусо :pos::pos:

Кај него шо е најако фотошопирани мускули беа од die-hard fan негов..сам себе убијал :ROFLMAO:

Со начинов на доскок, личи ко да ќе бара за брзо совети од Роуз...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom