НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Го допре дното со тоа дека Рендл и Лав се тука некаде
Па да, го преценив Лав...
И да, го неќам Леброн во Лејкерс заради ваквите гомна идиотски како тебе што одат во пакет со него. Лејкерс со или без Леброн ќе си земат прстен во иднина, ама ваквите канализации како тебе не ни требаат за 1 или 2 сезони.

Kako mozes da kazes deka igraci so Randle se na izumiranje? Da kazes Howard i kompanija da, ama Randle ti e nesto ko Draymond green igrac, sto site tuka znaeme koj e i sto e za timot.

Kako mozes da kazes deka igraci so Randle se na izumiranje? Da kazes Howard i kompanija da, ama Randle ti e nesto ko Draymond green igrac, sto site tuka znaeme koj e i sto e za timot.
Saka da kazhe deka stilot na igra na Randle e vo izumiranje. Julius e klasichen BULLY igrach, ke te izgura, ke se svrti 6 pati okolu tebe, ke skokne so pogreshna noga, no ke ti dade kosh. Vtora polusezona od koga go stavija vo startna petorka imashe fantastichni brojki, od 12-13 poena dojde do 20tina poeni po mech da dava shto e odlichno..mnogu bitni odluki ima Magic da nosi za letovo, dali da mu dade dogovorot na Randle, dali da se trejdaat mladichive za George ili Lebron..
Sho e do mene, bi gi ostavil decata da se razvivaat i da igraat. Ne bi rizikuval da gi trejdaat samo za Lebron da dojde da izigra 1-2 sezoni..

Тресни се појако ти ебам тоа кретенот.

Испраќаш пријави за да казнам членови (пред некој ден за Стефан имаше пратено) на никаков основ, а некој ако заслужува казнени тоа си ти.
Дај малку смени го речников и начинот на кој комуницираш овде.

???
40/9/11 на 56% има просек.. Шо треба да напрај поќе? Памет да му дај на Џеј Ар и јајца на Лав??
Па не е Хари Худини ваљда

Интересно ќе биди барем сеа летото.. Бега 100%.. Хјустон и Фили имат најголеми шанси но нема да ме чуди на оди кај некој трет со уште 1-2 ѕвезди
Што треба Леброн да направи? Да не ги бира соиграчите, со Ирвинг зема прстен, без него се мачи ко магаре а за возврат добива наркоман кој не знае колку е резултат. Одигра добро Леброн, ама повторно ќе изгуби прстен баш заради тоа погоре што го пишав. Нека бега во Хјустон најубаво.

Испраќаш пријави за да казнам членови (пред некој ден за Стефан имаше пратено) на никаков основ, а некој ако заслужува казнени тоа си ти.
Пријавувал мислења? :pos::pos: Бреј какво прилепско дно, зборот дно треба да се замени со зборoт Lowe.

Иначе КД не се откажува од МВП на финалето, монструозна партија ноќеска. Уште една подобра партија од Кари и МВП-то оди кај него, мада сеедно е кога секако ќе си освојат прстен што впрочем е и најбитна ствар за нив.

Што треба Леброн да направи? Да не ги бира соиграчите, со Ирвинг зема прстен, без него се мачи ко магаре а за возврат добива наркоман кој не знае колку е резултат. Одигра добро Леброн, ама повторно ќе изгуби прстен баш заради тоа погоре што го пишав. Нека бега во Хјустон најубаво.
Добро блабла истио муабет на секое ко расипано радио сте LeGm е знаеме пишав некоја страна поназад за кој играчи/договор е тој крив.. Кајри сам си сакаше да замини.. Ова ти е ко Меси да го кривиш оти Нејмар си замина.. Муабет за деца

Со член како Боце не може да се држи нормално ниво на комуникација. И да, тоа што немаше никаков основ пријавата не ти личеше дека е можда спрдња?
Пријавувал мислења? :pos::pos: Бреј какво прилепско дно, зборот дно треба да се замени со зборoт Lowe.

Иначе КД не се откажува од МВП на финалето, монструозна партија ноќеска. Уште една подобра партија од Кари и МВП-то оди кај него, мада сеедно е кога секако ќе си освојат прстен што впрочем е и најбитна ствар за нив.
Спрдња бе демек офф топик некое мислење. Заборавив да цитирам, а и не беше на темава. :DПатем зборот дно одамна е резервиран во речникот за тебе, барај друг.

Со член како Боце не може да се држи нормално ниво на комуникација. И да, тоа што немаше никаков основ пријавата не ти личеше дека е можда спрдња?

Спрдња бе демек офф топик некое мислење. Заборавив да цитирам, а и не беше на темава. :DПатем зборот дно одамна е резервиран во речникот за тебе, барај друг.

Јас не барам да држиш нормално ниво на комуникација, туку не смееш да навредуваш.
И не ми личеше на спрдња. И за спрдња не се пријавува мислење.

Јас не барам да држиш нормално ниво на комуникација, туку не смееш да навредуваш.
И не ми личеше на спрдња. И за спрдња не се пријавува мислење.
Нема везе ајде, ја ти викам спрдња беше и сакав и да го цитирам ама изумив. Мислев сите модератори ни ги знаат пецкањата ама ете не било така

@ElNinho ако оваа партија не ти го смени мислењето за Дурант, тогаш чист неоснован хејт имаш кон човекот. :)

Каков ѕвер човече, во први две четвртини, кога Кари и Томпсон буквално не постоеа (додуша првиов цела утакмица не постоеше) човеков сам ја стави на грб цела екипа и ја однесе до победа. Истата тројка, од истото место како минатата сезона, за буквално да ги откаже Кавси.

Ама какво мислење имам за Дурант јас? Лудост е да се негира дека е играчина подлецот, едино пишав дека на првиот меч не постоеше во клач моментите, што и беше токму така. Го хејтам него заради потегот кој го повлече и имам замерка кон неговото лидерство, не кон квалитетот.

Да не си ме помешал со мислењето за Пол Џорџ? :D

Инаку многу сакам Леброн да потпише на запад и повторно да има МВП бројки на 33 факинг години за да секнат и тие муабети дека има такви игри ради тоа што е на истокот.

Рокетс за да го потпишат Леброн треба да се откачат од неколку договори, меѓу кои и на Рајан Андерсон, кој никој не го сака во моментов и ќе треба да додаваат доста пикови/квалитетни играчи. Исто Капела ќе мора да го жртвуваат. Во најдобар случај, ќе го земат Леброн и ќе имаат трио со ЦП и Харден, ама на клупа ќе немаат ништо подобри играчи од Корвер и ЏР смит.
Лејкерс имаат простор за Леброн + ПЏ, можат да одат и преку лимитот за Рендл, мада мислам прерано е за овој тим на Лејкерс да се бори за титула, 2/3 години пред сериозно да се сметаат за конкуренти мислам се потребни, ова со оптимистичко темпо на развој зборам.
Филаделфија после скандалот со Коланџело, мислам паднаа на дното на листата, додека не го отпуштат мислам поголемиве ѕвезди со резерва ќе ги гледаат.
Спарс би биле одлична опција по мене, тимска кошарка + Поп + Каваи Леонард+ Олдриџ.

Сепак прерано е за вакви прогнози, единствена желба летово како фан на Лејкерс ми е ПЏ и евентуално Казнс на 1+1 макс договор, со што ако е близу до 100% ќе си направи опт-аут и идната сезона ќе преговара за долг договор со Лејкерс или било кој друг, ако е многу паднат ќе му го истрпат договорот 2 години и заедно со Денг ќе ослободат простор.

Ама какво мислење имам за Дурант јас? Лудост е да се негира дека е играчина подлецот, едино пишав дека на првиот меч не постоеше во клач моментите, што и беше токму така. Го хејтам него заради потегот кој го повлече и имам замерка кон неговото лидерство, не кон квалитетот.

Да не си ме помешал со мислењето за Пол Џорџ? :D

Инаку многу сакам Леброн да потпише на запад и повторно да има МВП бројки на 33 факинг години за да секнат и тие муабети дека има такви игри ради тоа што е на истокот.
Не не, баш за ова. Минатото финале покажа, а ова година докажа дека сепак е клач играч и лидер на екипа. Ти кажав, кога на никој вчера од ѕвездите не им идеше, он сам ја носеше екипата до победа. За потегот што го направи, не сакам да коментирам, сега после неколку сезони испаѓа дека паметен потег направи. Уствари Вестбрук е канцерот во екипата.
Филаделфија после скандалот со Коланџело, мислам паднаа на дното на листата, додека не го отпуштат мислам поголемиве ѕвезди со резерва ќе ги гледаат.
BREAKING: The Philadelphia 76ers and GM Bryan Colangelo have agreed to part ways.

Последно уредено од модератор:
Рендл има кошаркарски стил во ИЗУМИРАЊЕ! Неможи да шутка да му ебам тоа неспособното не за џабе играше пола сезона по 10 минути на меч.ЛАВ во Минесота имаше одвишок килажа и беше сосема солиден ПОД КОШ ама немаше играч како Лав во то време шо можеше да шутка тројки,а притоа да е 4ка освен можеби Крис Бош ма да е дискутабилно.Лав за Рендл е МАЈКЛ ЏОРДАН.Абе и јас најдов со Лове да се расправам две чисти нема три пати изгледа финале и напна и уз тоа вика дека нејкел ЛеБрон во Лејкерс оти нели нејќат да му донеси прстен ЛеБрон па нема за шо да јадат лајна после болни ќе паднат нема за шо да пишат! мрш таму

И освен можеби Новитцки :icon_lol::icon_lol:

Не не, баш за ова. Минатото финале покажа, а ова година докажа дека сепак е клач играч и лидер на екипа. Ти кажав, кога на никој вчера од ѕвездите не им идеше, он сам ја носеше екипата до победа. За потегот што го направи, не сакам да коментирам, сега после неколку сезони испаѓа дека паметен потег направи. Уствари Вестбрук е канцерот во екипата.

BREAKING: The Philadelphia 76ers and GM Bryan Colangelo have agreed to part ways.
Mislam deka drug e problemot kaj KD. Ako ne se lazham sam imashe izjaveno deka ne saka da e glaven igrach na timot ili neshto vo toj smisol.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom