НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не можеш да не го сакаш Лу после ваква експертиза кај што го закова на клупа Худ, кој е бтв едини поред ЛБЏ кој знае да тапка лопта. :bravobe:[DOUBLEPOST=1528341897][/DOUBLEPOST]Спремај метлата.

Ауу ова беше страшно, браво. Сепак изглеа пак кај КД ќе иде МВП.

@ElNinho ако оваа партија не ти го смени мислењето за Дурант, тогаш чист неоснован хејт имаш кон човекот. :)

Каков ѕвер човече, во први две четвртини, кога Кари и Томпсон буквално не постоеа (додуша првиов цела утакмица не постоеше) човеков сам ја стави на грб цела екипа и ја однесе до победа. Истата тројка, од истото место како минатата сезона, за буквално да ги откаже Кавси.

Сега сигурно му е криво на Леброн што се мачеше да го тепа Бостон. Трчаш ко коњ 3 утакмици и пак губиш, тоа ти е кога си тренер и играч и менаџер во едно. Инаку фанови на Леброн? Штама нешто. Тоа е тоа, прави фанови кога губи скриени кога победува 3 страни ги полнат.

Јас сум фан на леброн и не сум скриен. И нема зашто да бидам. Уште еднаш тврдам дека тоа што го прави е над границите на нормалното (ме боли кур дали е ГОАТ или не).

Кога ви викаше чичо дека ќе тепа ГСВ овој натрпевар... штета само за првиот меч, да го добиеше Кливленд ќе гледавме барем 4-2

Лебронтије само во Хјустон, пошто со Крис Пол и Харден чуда ќе се дешаваат.
Мислам дека во таа математика ќе мора да отпадни Капела (нажалост) или грешка сум?
Некој што прати селери кап и такви ствари... договори какви имаат?

Мора нешто да се смени пошто со вакви и здрави играчи кај ГСВ и систем кој функционира на Кер, без разлика колку бледо играат секогаш ќе има поединец кој можи да потегни. По мене во секој случај тимот се базира на Кари и Клеј, Дјурант му е само цреша на врвот и таман му доаѓа на екипата.

Дали има опција Лебронтије да ги шитни сите инвалиди од тимот и да го донеси Дејвис? Таа варијанта исто така ми се свиѓа...

Сега сигурно му е криво на Леброн што се мачеше да го тепа Бостон. Трчаш ко коњ 3 утакмици и пак губиш, тоа ти е кога си тренер и играч и менаџер во едно. Инаку фанови на Леброн? Штама нешто. Тоа е тоа, прави фанови кога губи скриени кога победува 3 страни ги полнат.
???
40/9/11 на 56% има просек.. Шо треба да напрај поќе? Памет да му дај на Џеј Ар и јајца на Лав??
Па не е Хари Худини ваљда

Интересно ќе биди барем сеа летото.. Бега 100%.. Хјустон и Фили имат најголеми шанси но нема да ме чуди на оди кај некој трет со уште 1-2 ѕвезди

Тресни се појако ти ебам тоа кретенот.

Рендл има кошаркарски стил во ИЗУМИРАЊЕ! Неможи да шутка да му ебам тоа неспособното не за џабе играше пола сезона по 10 минути на меч.ЛАВ во Минесота имаше одвишок килажа и беше сосема солиден ПОД КОШ ама немаше играч како Лав во то време шо можеше да шутка тројки,а притоа да е 4ка освен можеби Крис Бош ма да е дискутабилно.Лав за Рендл е МАЈКЛ ЏОРДАН.Абе и јас најдов со Лове да се расправам две чисти нема три пати изгледа финале и напна и уз тоа вика дека нејкел ЛеБрон во Лејкерс оти нели нејќат да му донеси прстен ЛеБрон па нема за шо да јадат лајна после болни ќе паднат нема за шо да пишат! мрш таму

Страшно е што се случува со темава кога ќе почнат финалињата. Цела година е една од најдобрите теми на кајги и почнуваат финалињата и се пропаѓа во вода. Како Родни Худ падна во квалитетот.

???
40/9/11 на 56% има просек.. Шо треба да напрај поќе? Памет да му дај на Џеј Ар и јајца на Лав??
Па не е Хари Худини ваљда

Интересно ќе биди барем сеа летото.. Бега 100%.. Хјустон и Фили имат најголеми шанси но нема да ме чуди на оди кај некој трет со уште 1-2 ѕвезди
Кога можеше таков договор му даде не знам зашто да не може и памет. :kafence:

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom