НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Солидна партија изигра дечкото. Само ти мислиш дека ако дај 5 поени изиграл катастрофално.Тој е таму клаен за да го чува Дурант и да шутка корнер тројки ништо повеќе.

А зошто ЛеБрон ГОАТ Џејмс не го чува Дурент?

А како мислиш дека играч од 33 години кој игра 48 минути би издржал и одбрана.

Си играл баскет некогаш?

И како ова е исто со тоа што сум го пишал ја вчера? :ROFLMAO:
Pa Majami togas imase cetvorica all star igraci vo tim i dobi sudiska pomos, toa mi bese poentata. Mada ne se sudiite krivi vceta sto Hill utna slobodno ili sto Smith ne znae kolku e rezultatot.

Nego Macedonia Timeless, kakov izgovor ti e ova so all star igraci? Demek toa sto nekoj igral all star e nekakov reper za jacinata na igracot? I Lilard igrase All star pa izede metla vo prvo kolo... Vo Majami togas eden od klucnite igraci bese Shane Batier, a znaeme kolku nastapi na All star ima likot.

Ne ve razbiram, preku kur ako gsw ima cetvorica all star igraci, Klivlend igra finale, do toa finale ne dosol sigurno so DJ Mbenga i Raso Nesterovic vo timot. Tocno e deka se pojaki Gsw, nikoj ne go spori toa, ama izgovorive vi se...

Оние, тројкашите земале му се смеат на Џејмс у фаца на крај - а сам колку двајцата заедно поени им учука.
Глупости кажа сега, Кари и Брон се срчкаа нешто после бананата на Брон врз Кари и дојде Клеј да ја олади ситуацијата. Не знам кај виде некакво смеење у фаца.
Грин е единствениот гомнар во екипата, другиве барем мене не ми се одбивни воопшто.

Ако те нервира Кари кога денса со рамениците после постигнат ненормален поен, тоа е веќе друга работа. Има луѓе што ги нервира на пример Брон кога се лупа во гради ко горила па никому ништо :toe:

Соиграчот на Џордан, и тренер на веројатно најголемите ривали на Леброн во кариерата :)

"Klivlend ima košarkaša koji igra na nivou na kojem verovatno nikada niko nije. Kad pogledate ono što Lebron radi, nisam siguran da je neko do sada video boljeg od njega", kazao je Ker.

Господин СТИВ КЕР. Чудна работа не зема за репер кој колкав процент на успешност има во финалињата, не ја разбира изглеа кошаркава. :D[DOUBLEPOST=1527875409][/DOUBLEPOST]
Pa Majami togas imase cetvorica all star igraci vo tim i dobi sudiska pomos, toa mi bese poentata. Mada ne se sudiite krivi vceta sto Hill utna slobodno ili sto Smith ne znae kolku e rezultatot.

Nego Macedonia Timeless, kakov izgovor ti e ova so all star igraci? Demek toa sto nekoj igral all star e nekakov reper za jacinata na igracot? I Lilard igrase All star pa izede metla vo prvo kolo... Vo Majami togas eden od klucnite igraci bese Shane Batier, a znaeme kolku nastapi na All star ima likot.

Ne ve razbiram, preku kur ako gsw ima cetvorica all star igraci, Klivlend igra finale, do toa finale ne dosol sigurno so DJ Mbenga i Raso Nesterovic vo timot. Tocno e deka se pojaki Gsw, nikoj ne go spori toa, ama izgovorive vi se...
Не ми е воопшто битно колку биле Ол Стар играчи, него типот првиот коментар што го пиша имаше спомнато бројка од 4. Ама друго ми беше муабетот, што аналогијата на Спарс против Мајами и судии, не е соодветна со годинешнава Леброн против ГСВ и судии.
Ајде нека биле Мајами и ГСВ со приближно јак тим, ама Спарс беа екипиште и немаше поединец кој се издвои ко Леброн вчера.

Последно уредено:

Нема потреба да чува дух, 0 од 4 имаше Дурент во последната четвртина, #clutch.

Леброн кој ги избацува моите Селтикси со години можам само да му се наклонам. Јас го немам Џордан гледано ама затоа имам можност да уживам во доминацијата на Леброн. Нека потпише некој договор за 10-15 милиона што кур ќе му е макс нека направи екипиште у Хјустон нема кој да им припари.

Да, се деси тоа на една екипа наречена Мајами пред неколку години.
Дај бе ти пушти си хајлајтс од коби коа играше на времето и не замарај више. олабаи

4ba2b3a3f5bece20167f1a477bc7dd24.jpg

Не велам дека нешто ке било сменето, ама судиите признале две грешки, прва кога грин направил ситен фаул над Џејмс, а вторпат кога истиов влегол прерано во рекетот додека Хил го изведувал второто слободно фрлање nbaa.png

Кој четворица ол стар кога 3 беа и не се ни блиску на исто рамниште со ГС. А поголема пљачка од таја Лејкерс Сакраменто непостој.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom