НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кавси не смеат никого да обвинуваат за поразот. Вориорси им се нудеа цела утакмица и имаа се во свои раце Кавалирси и ја испуштија победата. Не верувам дека вака ќе им дозволат Голден Стејт во продолжението на серијата. И оставете судии и све, гледајте како ЛеБрон избегна одговорност во последниот напад додавајќи до Хил :cool:
Pa da ne bese faulot, zicer ke imase, polozuvanje rutinsko, abe iskreno druze sramno e posle vakva partija na kralot bilo sto da se kaze za nego ...
Kakvi voriorsi, kralot bese toj sto gi odrzuvase u zivot klivlend i im prkosese na voinive, kakva monstruozna olraund partija, u finale i toa, retko se gleda vakvo nesto, ne ni pamtam iskreno vakvo nesto nekoj da izigra u finale, steta sto izgubija, pogotovo na vakov nacin. 51 poen cccc, svaka cast, na ovie godini, so tolku minuti na parket pominati, covekov gi pomestuva granicite definitivno, steta igra vo vakov invalidiziran tim i steta sto nema poasalen trener pozadi nego momentalno.

Pa da ne bese faulot, zicer ke imase, polozuvanje rutinsko, abe iskreno druze sramno e posle vakva partija na kralot bilo sto da se kaze za nego ...
Kakvi voriorsi, kralot bese toj sto gi odrzuvase u zivot klivlend i im prkosese na voinive, kakva monstruozna olraund partija, u finale i toa, retko se gleda vakvo nesto, ne ni pamtam iskreno vakvo nesto nekoj da izigra u finale, steta sto izgubija, pogotovo na vakov nacin. 51 poen cccc, svaka cast, na ovie godini, so tolku minuti na parket pominati, covekov gi pomestuva granicite definitivno, steta igra vo vakov invalidiziran tim i steta sto nema poasalen trener pozadi nego momentalno.
Па уште 6 реда коментар си напишал.. На кого објаснуваш човек, мислиш ќе те сфати? :D
Абе ќе ти откопа сеа дека Леброн е крив шо у прво слободно утна, да го даеше ќе тепаа за 1.

Изгледа копитото грин ке добие еден натпревар суспензија зошто не го напуштил паркетот по исклучувањето, така пишува на твитер

Zasluzi cavs da ja dobie tekmava, svaka cast so Lbj. JR TI SI IGRACINA VOLU. uste ne mi se veruva sto naprai... Ova bese edinstvena sansa za pointeresna serija i ja propustija, metla na povidok

Леброн играчиште дефинитивно!Судииве ја ебаа на крајот и мислам дека им одземаа сигурна победа на Кавс.
Дурант ептен слабо изигра и сеа наредни утакмици ќе се повампири :icon_mrgr:

Јас мислам дека требаше сите шутеви на мечов да ги земе и онака беше најсвеж и најмлад е у Кливленд
ХахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахсхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахХахахахХахахсхахахаххахахсхаха КАКВА ОДГОВОРНОСТ ?! 50 МИНУТИ ИГРА И ТОЈ Е ЧОЕК СЕ ТРЕБА САМ?

Сам беше под кош, нормален ли си шо пиша?

Смирете се малце, шала беше не го гледате смајлито на крајот ;). Заслужи Џејмс да ја добие утакмицата ама неговите го издадоа на крајот. Тешко дека вака ќе им дозволат Голден Стејт до крајот на серијата. Да се надеваме дека сите утакмици ќе бидат вакви до крајот за да се нагледаме кошарка ако ништо друго.

Уште еден доказ дека Џеј Ар Смит е најретардираниот кошаркар кој некогаш заиграл во НБА :pos::pos::pos::aplauz:

GG JR

Dek9H3wU8AE1PEt.jpg

И како после да ги сакаш Вориорс кога гадов Грин глеј го што прави. Ти ебам и Смит и Кливленд, цела утакмица не дозволуваш да ти се одлепат за на крај наркоманов да не знае што прави. Тука може да се спомне и тоа што Хил промаши слободно но сепак не е толкава вина тоа отколку на овој клошаров.

Како би ги тепал сите во Кливленд да сум Леброн аууу. Малку помош бар да имаше. Играчиште. Ама на крај краева 90% од тимот е по негова желба и сам се смести во оваа ситуција јбг.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Кларксон еј... Стварно не знам зашто добива шанса човекот. Шитна 4-5 топки по ред, Леброн треба душата да му ја извади, ебати циганот покондурен. Се улета 3-4 пати ко циган на цреша.

A sto napravi Green? Jas na hajlajts vidov deka TT go slapna nego ama nemase pogolema snimka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

За малку ќе се скршеше метлата уште на старт...
Штета за ЛеБрон... со вакви монструозни изданија од неговите си пати.
Значи, имало доминантни франшизи како Лејкерси и Спарс на времето од мерак да ги мразиш - едноставно беа непобедливи, ама тоа беа играчишта - господа бе, не циганарија збрана кај Вориорс на чело со Грин.
Оние, тројкашите земале му се смеат на Џејмс у фаца на крај - а сам колку двајцата заедно поени им учука.
Едноставно, да неможеш да ги свариш, до толку се одвратни.

Замисли да имаш 4 ол стар играчи у екипа и да ти требаат судиски грешки за да победиш еден играч.
Да, се деси тоа на една екипа наречена Мајами пред неколку години.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom