Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би можел еден тон причине да ти наброим, ама ме мрзи искрено, и многу ми се смее со ова со револуцијава, али ај ќе прескочим.
Ја углавном кајгана га користим у она малу слободно време што го имам, за заебанција за тепање време, речиси никогаш не навлагам у сериозни дискусије, пошто не вреди, форум е ова.
До утре да се објаснуваме, пак тебе тоа што го игра ГСВ ќе ти биде добро, мене ќе ми остане кошарка за дејчиња и педерчиња.
Али заслужи барем еден одговор од тие тон што би имал да ти ги наброем, пошто фино у културно праша.
Пошто скоро никад не сум озбилен, и повеќето случаи сакам да се заебавам, или да бцкам некого, не делуем така, ама малу сум постар од повеќето на темава, и сум гледал една друга кошарка, и други играчи, и друга НБА,
Не денешнава бљувотиња за жене.
А ГСВ се све што не чини у денешнава кошарка собрана на едно место.
Плус и многу гадни и одбивни муцке ми са Кари и Томпсон и Грин, па уште и оној сучлено кого некои се дрзнуваат да го стаат у иста реченица и ранк со Леброн, капак им беше !!
Се надевам дека си задоволен од одговорот![]()
На Џордан едиствен аргумент му е дека има 6 од 6? Можно ли е да си до толку кошаркарски неписмен? Дечко МЈ е причината зашто НБА е глобален феномен. Мј е причината зашто е толку популарна низ цел свет. Истиот помеѓу 2та 3peats се пензионираше немаше играно 2 години кошарка се врати и па доминираше. Истиот не се избрука со јак тим да изгуби финале од Факинг Далас. 100% учинок во финале. 100 % мвп на лига , мвп на финале, награда за најдобар стрелец и уште многу успеси. Ама боце роден 2000+ ќе дојде тука ќе кажр аргумент ви се само финалињата. Океј у реду. Имаш интернет 21 век сме имаш снимки разгледај архива па дојди врати се да коментираш за Џордан.Која црна повредаТи таму да небеше па знајш дека сам ги бираше играчите? Јас несваќам зошто финалињата се репер за тоа кој е ГОАТ кога ЛеБрон со овие бројки за мене е крал и ГОАТ. Ама ајде не се расправам сите овде за Коби и Џордан сте така да немам намера да се објаснувам со некој за кој единствен аргумент му е 6 од 6 во финале. Бил Расел тогаш 11 има ни ЛеБрон ни Џордан ако е така нетреба да се во таја дискусија.
Леле што прочитав Боже Господе1 на 1 Леброн би го изел Џордан за доручек, повисок, поснажен а побрз.

Аиа аиаиаиаиаиааииииииииииииииииииииииии Марли изгуби се идеш на игнор, првиот си што ја има таа чест.Играч толку доминантен немало нити ќе има, до утре вие зборите за Џордан.
Многу лесно заборавате дека баш на тој исток беше Чикаго кој што две сезони по ред имаше најдобар скор во лига и МВП играч во Дерик Роуз, ги заборавате Бостон и Индијана со Вогел кои имааа најдобра одбрана во лига, Атланта сезоната со 60 победи па и Торонто кои играа страшна регуларна сезона годинава.Лесно е братчина во истокот да ги попаруваш отепанине екипи,ела во западо.

Има нешто што се вика измеѓу но е тешко прифатливо за повеќемината, например дека 3/9 финалиња е подобро од 3/5 да речеме.ok, togas ke go zanemarime faktot deka jordan bil 10 godini najdobar strelec u liga, sto go pravi eden i edinstven vo istorijata na kosarkata, ke go zanemarime i toa sto vo redosled toa bilo slucaj, onaka, celosno, za da go isterame muabetot deka Lebron e najdobriot na site vreminjaНајдоминантен играч беше Шек, или Вилт у негово време.
доминација =/= најдобар стрелец у лига