НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Имате сега доволно материјал да го плукате ЛеБрон во финалето навалете.

Нема да ми се влегва тука.
Zosto da go plukame? Covekot izvadi 150% od ovoj tim, finaleto e premija momentalno za niv.

Играчиве на Хјустон зрели за гомнива мотка. #ChokeModeOn

3/4 e klucna ko shto rekov.

Во финале ќе игра една екипа против еден човек.

Вчера некој ми пиша како може некој да навива за Вориорс ама ја истото го прашувам и за Кливленд. One man team. Никаква игра. Никаков тренер. Плус да не заборавиме дека ЛеБрон е тој што го започна трендот на создавање на супер тимови што ја уништија лигата more or less.

Со пораз во финалето само 2ца во НБА историја ќе имаат повеќе порази во НБА финалиња од Леброн.

Имаат шанса во пар меча ваљда пошто не се надреални и Вориорси, така да можда ќе избегнат метла али то е. Честито титула за Вориорси.

Сите што викаат "hehe zasto go hejtate Lebron treba da uzivate sto ste vo isto vreme so nego" ги хејтаат Вориорс и покрај тоа што ја гледаме една од најдоминантните екипи во историјата на спортот.

Штета што ЛеБрон нема никаква поддршка и нема тим околу него иначе ебење ќе беше една од најдобрите екипи на сите времиња да се соочи со еден од најдобрите играчи на сите времиња.

ЛеБрон ќе сруши уште пар рекорди во финале сто посто очекувам просек 35 ППГ да му е, а не би се изненадил и дабл-дабл да му е просекот.

И после сите срања и на Вориорс и на Кавси....пак финале.

Тоа е. Менталитет. Кога ќе се навикнеш на победи...

Ако успее некако ЛеБрон сам да ги сруши Вориорис..не знам, нема зборови, најдобар перформанс во историја на спортот ќе биде.

П.С. Лав ќе игра во финалето?

Abe glej Harden i Ariza sto pravat, suterski trening imaat ama od onie polosite, ovie za sudiite se fatile. E bozs gospode, gsw go izbrisa patosot so niv u vtoro poluvreme, gi dovedoa do ludilo, vakvo gasenje u sedma tekma nemam videno odamna, t. E. Od finaleto klivlend-gsw koga osvoi klivlend. Klasicna D'Anthony utakmica, koga ne odi planot A, plan B ne postoi.

Inache vo krv im e na nba igrachive e da se forsira nonstop shut ili akcija koja ne mu ide. Dur ne mu trgne kje forsira makar i gubi finale.

Две елиминациони утакмици идеш на полувреме со 10+ предност и двете ги губиш на крај со 10+. :ROFLMAO:

Ajde pozdrav, pokazuvanje klasa na najdobar mozen nacin. Durant i Curry ladni ko shpricer, strava partija u vtoro. Da ne zaboravime da spomeneme i deka defanzivno gi ugasija, nemaa nikakva ideja raketite.

Houston shooting 7-44 on 3-pointers is the worst high-volume shooting game in history (min. 40 attempts)

There have been 347 games in NBA history where a team shot at least 40 3-pointers. No team has ever shot as poorly as Houston (15.9% on 44 attempts).

:cuc: :cuc:

Барем во историја влегоа :D

Не знам што Стив Кер прави на полувреме ама дефинитивно му успева. Зрели беа Голден Стејт за испаѓање ама Стеф и Дурант сепак не го дозволија тоа.

Штета што Хјустон и Бостон не ги искористија своите шанси па да ги гледавме во финале, вака метла е на повидок (што и нема да е така лошо :D:D).

И да, кога ќе промашиш 27 тројки по ред немаш право да го користиш неиграњето на Пол или судиите како изговор.

Сакаш да се кладиме дека ќе има коментари како пак губи финале од одредени личности овде.
E ako de, isto kako sto ke imase sega komentari ako izgubea gsw, verojatno i od tebe, deka se picki, chokeri i deka se gubat u bitni momenti. :) Bitno e realno da se gleda na rabotite.

Сакаш да се кладиме дека ќе има коментари како пак губи финале од одредени личности овде.
Pa normalno e be brat, covekot moze e najdobar u istorija. Ko shto vikashe Murinjo, zasho fanovite na arsenal mi peat boooring Chelsea, zasho nemaa pobeda protiv nego u 10 mecha. Taka e i za ova, im bode trn u oko, im gi pleska timovite ko mali deca, bolje e od Kobi Bryant 20 puta koj ima fanovi na forumov, trn im u oko na pederive od GSW i decinja i toa e toa.

A chovekot sekoja godina igra finale.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom