НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Kako e trn u oko za Gsw a ke go izmackaat pak godinava toa objasni mi

То е то, најдете негде да уплатиме 4-0 за ГСВ и нека се затвори темава. Финалето ќе биди масакр, сите утакмици 20+ разлика ќе се.

Од кога НБА се претвори во македонска репрезентација?

Форсирање тројки по секоја цена.

Вчера Бостон сега Хјустон.

7 од 42...да му еам матер МЗТ бољи ќе шутираа....

"Револуцијата" во кошарката што ја направи ГСВ
:icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1527584846][/DOUBLEPOST]
То е то, најдете негде да уплатиме 4-0 за ГСВ и нека се затвори темава. Финалето ќе биди масакр, сите утакмици 20+ разлика ќе се.

Ја ќе си го синглуем Леброн плусче свака утакмица

Сакаш да се кладиме дека ќе има коментари како пак губи финале од одредени личности овде.

Па реално кој му е крив кога сам си ги одбира играчите па дури и тренерот. Нели е крал и можи да прај шо сака ама за некој кој според многумина е наречен ГОАТ и не е баш веродостојно да има изгубено повеќе од пола изиграни финалиња во кариерата...

Убаво некој рече погоре нека го проголта егото и нека оди во некој тим со суперзвезди ете баш на западот има добар избор (читај: Рокетси/76ерс) или нека го дојси Антони Дејвис евентуално во тимот..

Како и да е, му помина времето на Леброн за да се истакни најдобар во историјата, значи да не мешаме можи е најдобар на денешницата и генерала земено последниве 10 години, но и 3 пати до крајот на кариерата да освој пак нема да биди најдобар во историјата..

Факинг Џордан 6 од 6 тепани финалиња има. 100% win rate е то во финалиња.. Сега ќе речи некој можи без Пипин ништо не би праел ама па Леброн Вејд и Бош ги имаше 2011.. И дури 2016 беше дискутабилно дали ќе освоеше ако не се повредеше Дрејмонд..

Па реално кој му е крив кога сам си ги одбира играчите па дури и тренерот. Нели е крал и можи да прај шо сака ама за некој кој според многумина е наречен ГОАТ и не е баш веродостојно да има изгубено повеќе од пола изиграни финалиња во кариерата...

Убаво некој рече погоре нека го проголта егото и нека оди во некој тим со суперзвезди ете баш на западот има добар избор (читај: Рокетси/76ерс) или нека го дојси Антони Дејвис евентуално во тимот..

Како и да е, му помина времето на Леброн за да се истакни најдобар во историјата, значи да не мешаме можи е најдобар на денешницата и генерала земено последниве 10 години, но и 3 пати до крајот на кариерата да освој пак нема да биди најдобар во историјата..

Факинг Џордан 6 од 6 тепани финалиња има. 100% win rate е то во финалиња.. Сега ќе речи некој можи без Пипин ништо не би праел ама па Леброн Вејд и Бош ги имаше 2011.. И дури 2016 беше дискутабилно дали ќе освоеше ако не се повредеше Дрејмонд..

Која црна повреда :facepalm: Ти таму да небеше па знајш дека сам ги бираше играчите? Јас несваќам зошто финалињата се репер за тоа кој е ГОАТ кога ЛеБрон со овие бројки за мене е крал и ГОАТ. Ама ајде не се расправам сите овде за Коби и Џордан сте така да немам намера да се објаснувам со некој за кој единствен аргумент му е 6 од 6 во финале. Бил Расел тогаш 11 има ни ЛеБрон ни Џордан ако е така нетреба да се во таја дискусија.

Тивка вода брег рони.
Тим Данкан во финалињата има резултат 5 од 6.
Леброн ако не отиде у друга екипа или ако не донесе подобри играчи и тренер ќе си остане на 3 титули.

Јас лично навивам за Двејн Вејд да заврши со повеќе титули од Леброн, ама тешко.

Која црна повреда :facepalm: Ти таму да небеше па знајш дека сам ги бираше играчите? Јас несваќам зошто финалињата се репер за тоа кој е ГОАТ кога ЛеБрон со овие бројки за мене е крал и ГОАТ. Ама ајде не се расправам сите овде за Коби и Џордан сте така да немам намера да се објаснувам со некој за кој единствен аргумент му е 6 од 6 во финале. Бил Расел тогаш 11 има ни ЛеБрон ни Џордан ако е така нетреба да се во таја дискусија.
Ама ти си само Боце, друга е реалноста. Веројатно не си ни бил роден во времето на Џордан, јас сум бил ама како низ магла се сеќавам на некои работи, така да ако кажам дека сум ја прател неговата кариера од меч во меч ќе излажам, ама жива среќа постои интернет, постојат постари луѓе, постојат снимки, па може да се види кој и што бил Џордан. Мислам дека кажаа пред некоја страница, Џордан имаше една пензија среде кариера, каде не играше две години ако не се лажам, после шестиот прстен исто така нешо се деси, далеку од тоа дека играл цело време како што игра Леброн. АМА, и покрај овие пензии, мензии и остали срања, погледни какви бројки има ликот. 5 МВП титули, 6 од 6 во финале, 6 МВП на финалиња, не знам колку пати најдобар стрелец... Дали има потреба повеќе да набројувам? Човекот помести многу граници во НБА, заради него се измислуваа посебни одбрани, тактики и што ти не све. На крај краева што е најдобар репер ако не титулите? И Леброн и Џордан биле главни играчи во своите тимови, не зборам за некои испрдоци ко Заза што дремат на клупа и се китат со прстени. И како такви играчи Леброн има 3-5 скор, а Џордан 6-6, а Леброн и сам знаеш дека ќе има 3-6, па сеа ти види која е разликата. Џордан никад нема кикс ко тој на Леброн со Далас, ајде тие со Спарси не може човек да ги нарече кикс затоа што Спарс е Спарс. Исто ко у тенис да дојде некој да каже дека Лендл е најдобар во историја зашо има 5 слема, ама не е битно тоа битно играл ептен добар тенис и доста пати играл финале, а не е битно што Федерер има 342432432 Слемови повеќе од него.

Убаво имаше твитнато Коби, уживавте во ерата на МЏ, во мојата ера, уживајте во оваа на Леброн затоа што тешко дека ќе видиме играчи слични на нив во блиска иднина.

Pa kako zakluci deka se minus tri za GSW? Mozebi od tie licni u napad na Taker i Kapela ekipata dala kosevi?
Toa trojkata sto vleze na Harden ne bese 3+1, sudea faul za udar vo gradite od Klej, ovoj posle toa se digna. Baska vi kazav ne moze na seljakot sekoj sut da mu svirat faul za tri. Odvraten, smrdliv, nikakov igrac. Samo toa prvoto bese faul za tri, ako gledame objektivno.
Koj podvizen od Bel? Toa sto Harden go vlecese za dres ne se vazi, ili bitno e deka Bel se postavi za da mu zagradi prostor na Curry? Ako zboris za podvizni togas Kapela pola od blokovite mu se podvizni, ama ete vo NBA ostavaat povekje kontakti osven koga Harden e vo prasanje, nego i koga go gledas oci e faul i topka od strana.
najlojalen fyromski pretstavnik na whataboutism si mi

Пензионер :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
163320-toa-e-cenata-na-uspehot-kako-izgleda-kralot-po-eden-plej-of-natprevar-foto.png

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom