НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
BREAKING: LeBron James will reportedly consider the Golden State Warriors in free agency if they were able to create enough cap space.

:pos::pos::pos:
If you can't beat them... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Веста е од ЕСПН, дечките пробуваат да го пробијат секое дно. Дури сум на темава кој страни за НБА ги пратите? Јас SB Nation и Bleacher и некои локални за Јута.

Ne e los LBJ za od klupa da vlaga so vi e, so mccaw livingston i javale PEGLANJE

Веста е од ЕСПН, дечките пробуваат да го пробијат секое дно. Дури сум на темава кој страни за НБА ги пратите? Јас SB Nation и Bleacher и некои локални за Јута.
Знам де, се заебавам и јас, намерно го ставив овде за да пецнам. Инаку и јас истите ги следам и уште 5035 00 000 0000 за Лејкерс, дури и некои Турци што се за Лејкерс имам лајкнато. :D Плус имам некои НБА Buzz и слични, има една Front Court мислам исто ок се дечките.

Samo edno ke vi kazam, nisto nema da me
cudi i da otide debilot u Gsw. Svasta ovekuvam od nego

Пер новинарството е утната професија, за да бидеш читан се лупаат секакви глупости и се прават драми, затоа луѓе ко вестбрук, кајри ирвинг, џим кери... ги тролаат на велико. Стивен смит, адриан вој итн се се тоа манипулативни серковци што се богатат на твои потрошени минути.

Адриан Вож ти е леџит новинар шо си го знај местото и не се меша во драма..Стивен Еј, Скип. Брусард и слични ти се 'entertainment'[DOUBLEPOST=1517513563][/DOUBLEPOST]Miami Heat guard Goran Dragic has replaced Kevin Love in the 2018 NBA All-Star game.

Требаше Симонс или Кемба ама ајде.. Драгич и ол-стар не ми одат некако заедно

Последно уредено:
Вој нема утка, нема ни м од манипулација кај него. Типот изглеа си има напраено страшна мрежа од инсајдери низ цела НБА и буквално за се он прв информира. Ако не се лажам, од него најпрвин и излезе инфото дека Дурант би можел да иде во Голден Стејт, и тоа неколку месеци пред да отиде кај нив.

Sources: Chicago has traded forward Nikola Mirotic to New Orleans for Omer Asik, Tony Allen and a first-round draft pick.

It is unlikely the Bulls will keep Tony Allen, league sources tell ESPN. He will likely be waived and become a free agent.

Адриан Вож ти е леџит новинар шо си го знај местото и не се меша во драма..Стивен Еј, Скип. Брусард и слични ти се 'entertainment'[DOUBLEPOST=1517513563][/DOUBLEPOST]Miami Heat guard Goran Dragic has replaced Kevin Love in the 2018 NBA All-Star game.

Требаше Симонс или Кемба ама ајде.. Драгич и ол-стар не ми одат некако заедно

Сигурно требаше Кемба цигларо со негативен скор на тимот или Симонс кој е руки и нетреба да му е таму местото сеуште.Греота е тим шо е 1 победа зад Кавс да нема ол-стар.

Сигурно требаше Кемба цигларо со негативен скор на тимот или Симонс кој е руки и нетреба да му е таму местото сеуште.Греота е тим шо е 1 победа зад Кавс да нема ол-стар.
2 порази помалце имат Мајами од Сиксерси.. Ќе ги стигнат до крај на сезона

Dragic: 17/4/5 on 44% shooting
Simmons: 17/8/7 on 52% shooting

Плус ол-стар е ова а не ол-нба.. Драгич ништо не би придонесол на утакмицава.. Симонс и тоа како со пасовите и куцањата

realGM, топ се дечките утка немаат. Имаат и добар форум.
Ги пратим 3-4 сезони више.
А Бличер се повеќе и повеќе се жута штампа

2 порази помалце имат Мајами од Сиксерси.. Ќе ги стигнат до крај на сезона

Dragic: 17/4/5 on 44% shooting
Simmons: 17/8/7 on 52% shooting

Плус ол-стар е ова а не ол-нба.. Драгич ништо не би придонесол на утакмицава.. Симонс и тоа како со пасовите и куцањата

И 5 победи појќе, и втор најдобар играч сезонава им е Кели Олиник, после него Вејн Елингтон
Драгиќ е според мене заслужено на Ол Старот

Па ако не ЗекЛавин и Џереми Еванс да ги викнат на Ол стар?

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom