- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 42.062
- Поени од реакции
- 126.761
Каков играч добија?А па дека со Тобајас Херис и Бредли што му истекува договорот, Марјанович што кога го гледам у игра ми се кења многу направија сезонава .. дај бе луѓе. Мора некад да се ризикува ало ! Знаеш кога Пистонси ќе добиеа ваков играч .. НИКАД. Според мене чист W - W трејд и за двете екипи. Детроит си има суперстар у тимот, додека кај кретенот Док што е нај overated тренер евр имаат 2 солидни играча и два фјучр пикови. И онака се у ребилд мод.
Башка го имаат Грифин у наредни 4-5 години .
Што му фали на шутот на Марк Гасол? Петка игра, топ си шутира он, можда механички не е најубав неговиот шут ама е доста прецизен. Грифин има доста работено на шутот ама никогаш нема да стане добар шутер како Лав на пример, едноставно и механиката и све остало не му се складни со тоа да стане он некој респектабилен шутер.Па по млад е Антето,има повеќе простор за напредок.И не е толкав циглар како Блејк.Грифинов ко Марк Гасол ми е во шутов.
Не знам што планираат Детроит, можда ако го носат Кембаа би испаднал ок трејдов, ама ако остане вака мнооооооооооооооооооооооогу загубија а се заглавија со еден од најпреценетите играчи на денешницава. Бредли еден од најдобрите дефанзивци, Тобајас супер играч, Марјановиќ, пикови..., едноставно премногу.
Последно уредено: