mr wednesday
We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
- Член од
- 24 јуни 2017
- Мислења
- 1.652
- Поени од реакции
- 8.007
А Мичел ако заврши ко Лилард ќе биди разочарување..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Мичел ако заврши ко Лилард ќе биди разочарување..

Decava srce ostavaat sekoja utakmica. Lavine se vraka za 10 dena ke bide interesnoЕдно прашање до вас баскет експерти колкави се шансите на кузма за руки на годината.
Simmons,Mitchell,Kuzma,Tatum,Smith Jr,Markkanen пa и Lonzo Ball,oвaa сезoнa имa дoстa дoбри децa,гoлемa кoнкуренциa пa ке видиме.Едно прашање до вас баскет експерти колкави се шансите на кузма за руки на годината.
Јас мислам дека ако фати Јута плејоф Мичел ќе е, ако не Симонс. Не дека игра врска пласманот колку е јак играчот ама и тоа влијае кај америте.Според досеа прикажаното Мичел е фаворит бр 1 според мене

Колку фали една ваква Јута во лигата и вакви ѕверотињи на терен. Ова сега е баллет во споредба со тоа време.Јас мислам дека ако фати Јута плејоф Мичел ќе е, ако не Симонс. Не дека игра врска пласманот колку е јак играчот ама и тоа влијае кај америте.
Јас од Јута во втората половина од сезоната очекувам здрав Гобер кој ќе ја стегни одбраната и Јута при крајот на утакмиците да биди доволно блиску за да можи Мичел да изиграва херој. Така да насила и со малку повеќе среќа можи да се стигни до 8мото место.Колку фали една ваква Јута во лигата и вакви ѕверотињи на терен. Ова сега е баллет во споредба со тоа време.
https://youtu.be/P0RGcMhGMk4
Онтопик: Не е константна јута да оди во ПО иако би сакал да ја видам таму, а Филаделфија од потенцијално добар тим со Ембид и Симонс на крај ќе бидат некој НБА просек пошто првиот игра на секоја трета утакмица, а вториот треба допрва да напредува во поглед на шут (простор има).
Mitchell all the way [emoji41][emoji41]
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk