НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Se kolnam deka ako Ball po nekoja slucajnost e na All Star nema kosarkarska utakmica da poglednam do kraj na zivot,kakvo e ova kancer glasanje na fanovite be?
Melo ima poise glasovi od Towns,Wall,CP3,Butler ???
Go nema Zaza ama tuka e Kanter? Poise od Beal?
Kancer glasanje.........,a ako Lonzo Ball e na All Star,utakmica nema da poglednam so oko.
Лонзо е далеку, треба Харден да го стигни за 10 дена

Кантер има само 80к гласови незнам шо има чудно тука.. Игра одлично сезонава.. Вејд и Ману шо имат толку то е канцер гласање

Kazi mi sto naprail u karierata osven edna mocana sezona u boston so izigra? Ete cim ti tolku razbiras basket[DOUBLEPOST=1515172137][/DOUBLEPOST]Curry, Cp3, RW, Kyrie,John Wall,Dame pa i zdrav Conley. Kazi mi od koj od ovie e podobar i daj obrazlozenie samo pazi da ne se izbrukas :)

Последно уредено:
Kazi mi sto naprail u karierata osven edna mocana sezona u boston so izigra? Ete cim ti tolku razbiras basket[DOUBLEPOST=1515172137][/DOUBLEPOST]Curry, Cp3, RW, Kyrie,John Wall,Dame pa i zdrav Conley. Kazi mi od koj od ovie e podobar i daj obrazlozenie samo pazi da ne se izbrukas :)

Во Сакраменто третата сезона на 20 ппг беше две сезони последни во Бостон е на 22+ппг втората е на 29ппг еееј 29.

60ти пик на драфто беше најнизок е во НБА со таја висина никој неуспеал како него,а Конли шојма напраено во кариерата? Кајри без ЛеБроно танковаше со по 50 изгуби,Лилард алл стар нема видено а редовно јади метли во ПО.Успеа барем да стигни до финале на конференција за разлика од ЏОН ВОЛ кој лани виде првпат плејоф за да испадни токму од Бостон и Томас.

Јас можи не разбирам многу ама гледам утакмици 50 пати појќе од тебе и знам шо зборам а да го споменваш во ранг со идиото Кемба Вокер??? Нема логика.

Jimmy mi e uste omilen mene, igraciste. Ne e hypan tolku kolku Thomas ne zborete gluposti, gledajte samo za Thomas sto se zbori ko Magic da go cekaat od povreda. Precenet e, ednodimenzionalen igrac, kolku sto ke dade tolku prima i od covekot sto go cuva. Ke praime muabet vo eventualno finale, ako stignat normalno da igraat so GSW.

Jimmy mi e uste omilen mene, igraciste. Ne e hypan tolku kolku Thomas ne zborete gluposti, gledajte samo za Thomas sto se zbori ko Magic da go cekaat od povreda. Precenet e, ednodimenzionalen igrac, kolku sto ke dade tolku prima i od covekot sto go cuva. Ke praime muabet vo eventualno finale, ako stignat normalno da igraat so GSW.

Целиот хајп што се крева околу Ајзеа не е поради тоа што Ајзеа е добар играч. Прво, факт е дека Ајзеа е доста добар играч, второ, игра во потенцијален шампионски тим и трето, игра заедно со Леброн. Ајзеа да играше во Индиана, сеа немаше толкав хајп да се крева околу него, али кога добар играч ќе треба да се вклопи со Леброн и цел Кливленд тогаш нормално е да се крева ваков хајп.

Ајзеа има успеано од 60ти пик да има сеа 19 поени просек во кариера и два пати да игра на Ол Стар и тоа со 175цм. Јас би рекол дека доста го потценуваш.

А Ирвинг случајно да не не е еднодимензионален или Лилард?

Во сакраменто беше одличен, како 60 пик и 175 висина е потешко да се избориш, еве френк мејсон со нешто повеќе висина се труди но го лепат кај ќе стигнат, со ајзеа не беше така во кингси. Со 28.9 поени во сезона по никоја логика не може да не си добар, а за одбраната нема везе еве и харден не игра одбрана па коска си е.

Odi pogledni go Irving u boston dali ne igra odbrana

Штo се деси сo Derrick Rose,ствaрнo е пoвреден или е рaзoчaрaн и не му се игрa.

Ирвинг е во добар систем во кој се игра супер одбрана, иначе далеку дека ирвинг игра одбрана на ниво.
Глуп пример - али тоа ти е као лани Мекги во Голден, од Шектин а фул леџенд у сосема солиден центар.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom