C
Castiel
Гостин
Aх бе булси не знаат ни да танкаат ко што треба. Сеа ќе изборат плеј оф место ќе имаат одлична основа за иднина за на крај менаџментот пак се да сјебе. Иначе финецов кое играчиште ќе биде само...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иста приказна како ЊујоркAх бе булси не знаат ни да танкаат ко што треба. Сеа ќе изборат плеј оф место ќе имаат одлична основа за иднина за на крај менаџментот пак се да сјебе. Иначе финецов кое играчиште ќе биде само...
Зошто не ја гледаа на снимка последната ситуација (при очигледен аут со пола стапало газеше) ?КОЈА превара од утакмица OKC vs MIL, судиите чудо прават особено оваа сезона во НБА. Играчите на миловки изгазени преморени b2b утакмица за нив, судиите дозволуваат погруба игра (океј тоа) али во клучни ситуации не им судат фаули на OKC и на крај им даваат поклон победа во последниот напад на Милвоки (недосуден аут, гргот газеше на линија пред да поентира).
ја имав h2, не зборам од хејт или ме падна на кладилница, башка и MIL ми е подрага екипа него OKC, но КАТАСТРОФА од судење што не доликува на 3 лига во еквадор камоли НБА.
Иста приказна како Њујоркдали ќе одат во ПО прашање, добра основа со Порзингис за да градат тим и на крај ќе укакаат и за едно и за друго.
Марканен е животиња!!!
Зошто не ја гледаа на снимка последната ситуација (при очигледен аут со пола стапало газеше) ?
Кoј Керoл?Керoл игрa вo Бруклин,дa не мислиш нa Хaрел штo дoјде oд Хјустoн,тoј личи нa Керoл и мoментaлнo е влезен вo ритaм и игрa дoбри пaртии зa Клиперси.Леле висока постава на Клиперс. ДиАндре Џордан, Блејк Грифин, Керол... Да бидат сите тројца здрави у плејофф ќе бидат и те како опасен меч ап за сите![]()
Кога даваат една вечер 41п во последна четвртина и примаат исто толку следната вечер (ова пред недела дена) за да добијат/изгубат натпревар... плукни се.Хјустон многу лошо играат во clutch Океј е филозофијата на ДиЕнтони, ама такви избрзани напади и тројки преку играч не се најпаметни кога се одлучува утакмицата.
Phoenix Suns general manager Ryan McDonough told reporters Thursday that rising star Devin Booker will have a say in all of the team’s major decisions going forward.
Booker is the face of the Suns and will play a significant role in helping Phoenix’s front office build the franchise into a winner around him.
“With his emergence and importance to not only what we’re doing in the short term but hopefully in the next decade-plus, I think it’s important to make him a partner in the process,” McDonough said. “Kind of show him the blueprint and vision we have not only for the rest of this season, but for the summers of 2018, 2019, 2020, etc. In terms of what he thinks are important characteristics for a head coach to have, what’s important to us as an organization and how we build over a number of years.”