НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
LeGM approves
lbj-approves-that-flop.jpg
Избрзан аматерски потег. Менаџери си имаат една работа, тренери друга, играчи трета.. Букер е одличен ама common... good luck with that.

Избрзан аматерски потег. Менаџери си имаат една работа, тренери друга, играчи трета.. Букер е одличен ама common... good luck with that.

Зошто?

Можи да му текни да си замини утре вака ќе биди консулитран за секој играч и тој самио ќе знај шо е најдобро за него и како тој би се развивал со каква екипа околу него.Според тебе поарно е да му донесат играч а тој да нејќи да игра со него или да му донесат играч шо сака да игра со него? Не е ниту избрзан ниту аматерски туку ќе поможи во полесно вклопвање на екипата :D

Донован Мичел :bravobe::bravobe: Сам ги реши.
Секој кој мисли дека Симонс е руки на годината треба да ја изгледа Јута-Кавс од синоќа. Или само последните 5 минути. Ова што го игра Мичел е ненормално за руки, вака да ги презема утакмиците и да ги решава. Шо би рекле Кобе фанс прав мамба менталитет има детето и офанзивно и дефанзивно.

Според мене до сега најдобар руки е Мичел, не викам дека Симонс е лош играч и дека не заслужува ROY али ипак не поштувам многу играчи што така речено незнаат да шутираат. :)
Мое мислење.

Ма не може Симонс ништо позначајно да направи без шут. Јебига, џабе му се и предиспозиции и се, ќе го чуваат на три метра оддалеченост и чао, ко Рондо.
Симонс има кошаркарско IQ како Џејмс но како што рече ти нема шут и сеуште нема научено да го користи телото како Џејмс. А тоа дека ќе биди страшен играч ќе биди но му треба работа.

Симонс има кошаркарско IQ како Џејмс но како што рече ти нема шут и сеуште нема научено да го користи телото како Џејмс. А тоа дека ќе биди страшен играч ќе биди но му треба работа.
Најсериозно без шут нема ништо позначајно да направи во кариерата освен тоа да биде поддршка за некоја ѕвезда, никако лидер. Дека разбира кошарка тоа нема збор, ама ете шутот му е огромна маана. Исто му доаѓа како некој тенисер да нема сервис и покрај тоа што од игра е одличен и ги има сите удари на репертоар.

Најсериозно без шут нема ништо позначајно да направи во кариерата освен тоа да биде поддршка за некоја ѕвезда, никако лидер. Дека разбира кошарка тоа нема збор, ама ете шутот му е огромна маана. Исто му доаѓа како некој тенисер да нема сервис и покрај тоа што од игра е одличен и ги има сите удари на репертоар.
Ченг освои слем без сервис. Очајна компарација.

Ченг освои слем без сервис. Очајна компарација.
Другар, споредуваш време пред 20-30 години со сегашново. Никако не е очајна компарацијата, што не освои Ерани Слем еве? Дај не ме замарај по интернетов да не ти ебам све.

Другар, споредуваш време пред 20-30 години со сегашново. Никако не е очајна компарацијата, што не освои Ерани Слем еве? Дај не ме замарај по интернетов да не ти ебам све.
Не освои ама играше финале и беше 5та на листа. Хе хе.

Симонс ќе умре тажен и осамен ако летово не убацува по 5000 шута дневно.

Donovan SPIDER Mitchel e madafaker tezok, ofanziven arsenal ima nenormalen, skok isto mn jak, agresiven skorer. Mn me potseka na Lillard

Симонс ќе умре тажен и осамен ако летово не убацува по 5000 шута дневно.
И никогаш да не научи да шутира пак ќе биди 10+ сезони ол-стар

Сеа нормално за најдобар играч во лигата ќе му треба шут солиден но прајте муабет ко демек ќе заврши во Жалгирис ако не научи да шутира..

А Мичел ако заврши ко Лилард ќе биди разочарување.. Далеку поголем потенцијал има според мене.. Ова руки класа е една од најдобрите што сум ја видол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom