НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно НБА со Един. Осум утакмици неделно во регуларна е одлично со оглед на тоа што спортклуб ја даваа само утакмицата у недела у 21:30.

А да се направи упдејт еден на темава? Не ни знаев дека активно се пишувало во сезона 2017-2018 :D

Кој ке ги слуша един и коле, да ми седнат доле.

Инаку ја се пријавувам да правам тема за нова сезона.

Ме нема мене на темава година-две и не сте се ни позамарале нова да отворите :)

Ајде отварајте за новата сезона, па здравје боже пак можеби ќе се вратам на темава :)

Има куп сајтови од гангрена, не се секирајте.

Тим Дункaн ке му биде aсистент тренер нa Пoп следнaвa сезoнa.

Конечно НБА со Един. Осум утакмици неделно во регуларна е одлично со оглед на тоа што спортклуб ја даваа само утакмицата у недела у 21:30.
Каде ги слушавме неверојатните Усташи што 90% од утакмицата зборат за Хезоња и Богдановиќ, матер у сред пичка неписмена да им ебам. Ќе вријат Един и Коле следнава сезона, мелем за уши ќе бидат.

А ние што немаме Арени?:icon_lol:
Имаат некоја промоција преку некои агенти, ми дојдоа дома пред 2 недели за 1200 ми понудија тв, интернет неограничен и фиксен и гратис арените. Поклонче.

Имаат некоја промоција преку некои агенти, ми дојдоа дома пред 2 недели за 1200 ми понудија тв, интернет неограничен и фиксен и гратис арените. Поклонче.
Кој телеком та работа??

Ne gledam tema za svetskoto.. Sho mislite za sansite na srbija spanija i ostanati protiv ovaj sostav na SAD (ako ne otkazi uste nekoj)
Lillard/kemba
Mitchell/middleton
Kuzma/barnes/tucker
Love/tatum/milsap
Drummond/turner/lopez

Ја мислам дека Грција ќе изненадат позитивно на светското. Собраа се што вреди од Олимпијакос и Панатанаикос + Јанис братот.

Ne gledam tema za svetskoto.. Sho mislite za sansite na srbija spanija i ostanati protiv ovaj sostav na SAD (ako ne otkazi uste nekoj)
Lillard/kemba
Mitchell/middleton
Kuzma/barnes/tucker
Love/tatum/milsap
Drummond/turner/lopez
Најверојатно Даме и Лав се следни кои ќе се откажат така да Србија ќе има добри шанси. Другите екипи некако стари и истрошени ми се, Симонс да играше за АУС ќе беа интересни ама вака никој не гледам сериозен освен Србија.
Кој телеком та работа??
Да

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom