- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 42.062
- Поени од реакции
- 126.762
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не те мрзи, гуглај најлоши кошаркари у НБА кои имаат прстенМи се ќењa кoгa ке ми текне декa Zaza Facking Pachulia и JaVale Facking McGee имaaт сериoзни шaнси дa имaaт пo двa прстенa вo нивните кaриери.

Први на кои ми текна кога го прочитав ова беа Скалабрини и Полард со Бостон кога освоија 2008. Секако да не го заборавиме и Миличич кој зема прстен затоа што подаваше крпи и чашки.Ако не те мрзи, гуглај најлоши кошаркари у НБА кои имаат прстен![]()
Рони ТуриафПрви на кои ми текна кога го прочитав ова беа Скалабрини и Полард со Бостон кога освоија 2008. Секако да не го заборавиме и Миличич кој зема прстен затоа што подаваше крпи и чашки.
Не прстен oвие ке имaaт пo двa,не сум видел кoлку гoдини дoгoвoр имaaт сo ГСВ,пa пoтенциaлнo мoже и пoвеке прстени дa испaднaт.Ако не те мрзи, гуглај најлоши кошаркари у НБА кои имаат прстен![]()
Од гуглање дојдов до ова. Пази.Не прстен oвие ке имaaт пo двa,не сум видел кoлку гoдини дoгoвoр имaaт сo ГСВ,пa пoтенциaлнo мoже и пoвеке прстени дa испaднaт.

Да зошто ова е индивидуален спорт ко тенисов, па битно е колку гренд слема имаш...Нaјсмешнoтo ке биде штo Зaзa и Јaвaл ке дoјдaт сaмo нa еден прстен пoмaлку oд The King,The GOAT,The Legend,Lebron James.

Да зошто ова е индивидуален спорт ко тенисов, па битно е колку гренд слема имаш...
Марадона ГОАТ, Пеле ГОАТ - без титули у ЛШ.
Сфаќам да немаше Леброн ниту еден прстен, па да се спомнуваше ко аргумент. Ама тоа што тој имал 3 или колку и да има коа ќе се пензионира, Коби 5, Џордан 6 ако ви е пресудно, не знам шо да ви кажам
Бил Расел 11 и поздрав. Нема што да се тера повеќе дискусија на тема ГОАТ. Бил и никој друг
Хори 7 Џордан 6![]()
a не нешто друго... (забава и љубов кон играта), башка практично човекот не тренираше - никогаш (исто како и ален ајверсон во голем дел од неговата кариера). Ете толку доминантни фигури сме имале можност да гледаме во годиниве... (барем во некое „наше“ време од оваа модерна технологија).Муабетот ти е на место али никако Карим Абдул Џабар несмее да се избаци од топ 5 ол тајм и како особа која има изиграно многу голема улога у развивање на кошарката. Не е хумано едноставно..Бил, кој е смешно што во денешно време не е спомнат во дискусија за ГОАТ, навистина е ГОАТ за неговото време бидејќи имал имапкт на лигата еквивалентен на Џордан во времето на Џорданките, на цела таа фама во '80 - '90, само расрпостранетоста на медиумите, а денешно време и на интернетот им дава простор на луѓето да имаат влијание повеќе отколку порано.
На пример, Џордан со она што го направи за лигата заслужува да биде GOAT и тука ниедна статистика на Леброн нема да го помести тоа, да не збораме за килер инстикт и за тоа што ако играа еден против друг во својот прајм ќе го сомелеше како машина за мелење месо. Но, ајде на тоа да гледаме како на индивидуални каракеристики на еден играч кои повеќе ги сакаме НИЕ кај нив т.е. килер инстикнтот на Џордан и Коби vs. статистичката доминација во другите аспекти на играта (освен поентирањето) на Леброн.
Расел, во свое време се борел против расната сеграгација, во време кога тој и Касиус Клеј (Мухамед Али) јавно говореле во америка за работи кои биле забранети да се мислат и говорат. Носи цела една генерација на следбеници на свој грб, игра ФЕНОМЕНАЛЕН баскет, дури и можи слободно да се речи дека е еден од ретките кои можеше да се натпреварува против онаа планина од човек Вилт Чемберлејн, а да не збораме во негово време која беше кошарката, контакт играта воопшто и кои се други центри имаше под кош да ги брани и да ги напаѓа на другата страна од теренот.
Едно време беше и тренер и играч, а просекот му е некаде 20 скокови по натрпевар 10 години по ред. Ако имаше некој шо можеше да игра одбрана против други центри, тогаш тоа беше Бил.
Изгледајте некој документарец за него за да запознаете која планина од чоек е (не само од играчки аспект туку права ЉУДИНА) и според импактот во лигата и она што го имаат донесено за самата лига, барем за мене, Бил Расел, Мајкл Џордан и Шекил Онил ќе бидат најдоброто нешто што оваа НБА го има видено, барем додека не починат. После тоа и во меѓувреме ќе има и ќе се раѓаат и други херои и ликови, но ни од далеку со влијание како она на овие тројца.
Срце ми се кини кога ќе го гледам во последнава година две како веќе здравјето го заебава, годините го прават своето, но дури и денот кога ќе замини од тука ќе биди колку толку весел ден оти модерната технологија ни овозможи да запознаеме ликови во чие време не сме живееле и не сме можеле да ги гледаме на тв, да навиваме за нив или пак да бидиме дел од историјата која ја испишале. Бил е по мене ТОП 5 ALL TIME, кој ти карим абдул џабар, кој ти црни камења, кој ти лебронтије...
Бил, Џордан, Шек, Коби ајде и Лебронтије.... оти ако почнам да набројувам центри... ојде муабетот во друг правец. АЛИ никој не направил имапкт на лигата како Бил, Џордан и Шек, се' останато после нив...
И да, друг муабет е колку титули ќе имаше шек ако му беа битни титулитеa не нешто друго... (забава и љубов кон играта), башка практично човекот не тренираше - никогаш (исто како и ален ајверсон во голем дел од неговата кариера). Ете толку доминантни фигури сме имале можност да гледаме во годиниве... (барем во некое „наше“ време од оваа модерна технологија).

Да не организира некој агенција за Ф4 во Београд?Тејтум за овој е комбинација од Џордан, Коби и Леброн.
Спавате ли мирно београдски сплавови.
Прегледај го приврзокот 190467