НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
28 години има Ајзеа и ќе почни да оди во надолна линија, сите негови мани во дефанзива ги видовме во плејофот, мораше да се трејда дури имаше висока вредност. Стартна петорка Фулц, Батлер, Хејвард, Џорџ и Хорфорд ќе беше многу подобра од сегашната.
ДА! Пол место Фулц и Марк место Хорфорд. топ екипица за на фантази

Me nemase edno vreme da kazam zbor dva za moive goveda prvo. GARPAX mameto u picka za trejdot na Jimmy, so sreka neka mu e ponataka i da dae gospod da uspeat so Tibs. Ne skokam vo bandwagon, ke si ostanam Bull iako ke bide macenje i ocobol naredni 2 godini. I da, Markannen ke bide igraciste

Па реално споредено со другите трејдови Булси добиа најмногу.. Лавин е класа над Бади Хилд, Оладипо, Беверли итн.. Ретко кој добива назад потенцијална ѕвезда во трејд на суперстар.. Незнам шо очекуваа фановите на Булси.. Таунс? :icon_lol:

Мене реално поќе ме бендисва како играч Лавин од Вигинс.. Дефинитивно барем 5-6 пати ол-стар не истокот ќе биди..

Па реално споредено со другите трејдови Булси добиа најмногу.. Лавин е класа над Бади Хилд, Оладипо, Беверли итн.. Ретко кој добива назад потенцијална ѕвезда во трејд на суперстар.. Незнам шо очекуваа фановите на Булси.. Таунс? :icon_lol:

Мене реално поќе ме бендисва како играч Лавин од Вигинс.. Дефинитивно барем 5-6 пати ол-стар не истокот ќе биди.

Прва причина зошто Минесота неиграја ко шо треба е Лавин,деф плус/минус -2.4 нема шанси овај да проигра одбрана,додека Вигинс беше проектиран за со своето тело да стани добар дефанзивец и кај него има место за напредок Лавин најголемо достигнување можи да му биди во најдобар случај некогаш ал-стар и неговата главна предиспозиција атлетицизмот е доведен во прашање со последната повреда.

Mene mi e ok, ajde se odlucile za rebuild, ama Lavine i toa kako ne e igrac da gratis okolu nego, ja sakam da zavrsat 15ti da zememe prv pik, na shaq sin mu Shareef e vo klasata sledna godina, igraciste nevideno[DOUBLEPOST=1499356185][/DOUBLEPOST]udonis haslem i jose calderon vo cavs a swaggy p,casspi i jamal crawford vo gsw......... cavs se u nevideni gomna do nemaj kade

Последно уредено:
Euro star point guard Milo Teodosic has agreed to a two-year, $12.3M deal with the Los Angeles Clippers, league sources tell ESPN.

DEEpVaRVYAAF_zs.jpg

Пак се свврти за клиперси да нвиваш???

Милош Теодосиќ доаѓа у НБА на стари години, нема леб од тој човек.
На последното светско у кошарка Кајри го реши Милош ко копиљ на маалски кош.

седи сеа , ќе видиш како ќе му го пија мозокот на Кари :vozbud:

Офанзивно не смее да се потцени,ама дефанзивно ќе го уништат.И во Европа го ништат,а замисли во НБА.. Ќе играат против него многу пик н рол и пик н поп..

Офанзивно не смее да се потцени,ама дефанзивно ќе го уништат.И во Европа го ништат,а замисли во НБА.. Ќе играат против него многу пик н рол и пик н поп..
Ќе му се прикријат слабостите во одбрана со дефанзивна петорка исто како шо на Кари му ги прикриват.. Беверли и Риверс се одлични дефанзивци[DOUBLEPOST=1499373053][/DOUBLEPOST]
Пак се свврти за клиперси да нвиваш???
Клиперси, Кавси, Сиксерси, Вулфси.. Сеа засега вака.. Можи ќе додајме уште некој до почеток..

Уствари било кој освен Вориорс да освој задоволен ќе бидам (y)

Sources: Rudy Gay's deal with the Spurs: two-years, $17M-plus with a player option.

Ризичен, ама добар потег, плус не е долг договор. Можда нема да биде стартер, ама најјака постава ќе им биде со Геј на 4-ка и Олдриџ/Гасол на центар.

винс картер во сакраменто, 1 год 8 милиони. Дивац одговори на моите молитви yay

Тео доби озбилен hype од Woj и останатите Американски новинари, што таму ја подгреа масата, ако досега никад не ги гледав Клиперс, следната сезона дефинитивно ќе ги гледам...ќе има убава кошарка.

Као Клиперс му ветиле дека ќе има 25-30 mpg минутажа што за него е одлично, само да не го донесат мртвиот Роуз да ги кочи и дефинитивно ќе се останува до 4:30 преку ноќ во новата сезона.

Иначе за маните на Тео во одбрана не е проблем ќе го скријат на некој играч и тоа. За мене Тео очекувам да има некоја статистика и улога налик Стив Блејк од времето во Портланд значи 8п и 4аст тука некаде.

Тим Хардавеј јр у Никси 4г/71мил
Другиот Џејмс остана у Мајами 4г/60 мил
Кели Олиник у Мајами 4г/50 мил

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom