НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
19021843_10207046053548767_1799873845_n.jpg

Интересно ќе е за G4, ако се врати серијата кај Голден повторно, ратниците ќе заработат 22.8 милиони $, е сега... :icon_mrgr:

@ElNinho да се јави со мислење за Дурант. :D

@ElNinho те поздравува другар ти дурент :icon_lol:

Ме демантираше бетер од Конте. :kuracc:

Гази братот, досеа немал толку добри плејоф партии, дремеше до финалево за да се разгоропади у прав момент, мвп на финале без сумња.

Мислев деќа ќе биед лузериште ака Мело но очигледно овој направи добар потег...

Интересно ќе е за G4, ако се врати серијата кај Голден повторно, ратниците ќе заработат 22.8 милиони $, е сега... :icon_mrgr:
22.8 milioni dolari ili metla vo finale protiv Dzejms i druzhinata? :D

Ne ja dogledav utakmicata i zaspav....

22.8 milioni dolari ili metla vo finale protiv Dzejms i druzhinata? :D

Ne ja dogledav utakmicata i zaspav....

Од карти, тв права и реклами ќе заработат додатни 22.8 милиони долари ако се врати серијата во Беј ареата... :D

Ме демантираше бетер од Конте. :kuracc:

Гази братот, досеа немал толку добри плејоф партии, дремеше до финалево за да се разгоропади у прав момент, мвп на финале без сумња.

Мислев деќа ќе биед лузериште ака Мело но очигледно овој направи добар потег...
DBf71AcXgAAazRG.jpg

Од карти, тв права и реклами ќе заработат додатни 22.8 милиони долари ако се врати серијата во Беј ареата... :D

DBf71AcXgAAazRG.jpg
Метла е метла... јебеш ти милиони :D нека го прашаат Дрејмонд годишна плата ќе им даде само метла да биде.

DBf71AcXgAAazRG.jpg

:pos:

Иначе после тоа што им се деси лани мислам дека ни за оваа пара нема да ризикуваат да изгубат текма...

И па некој утре Леброн GOAT ќе вика дека е. Смешки.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Не ми е јасно зошто Леброн толку избрза за последниот шут... Имаа 10+ секунди а тој одма се крена на шут како 3 десетинки да имаше до крај ебаго. Добиена утакмица изгубија Кливленд а со тоа и титулата.

Warriors blew 3-0 lead....

Лани судиите ги извлекоа, сега ни Господ не може. Каква кошарка од Голден па па па. Слободно можам да кажам најдобри во историјатаа со начинот на игра, а ако тимот продужи со ова темпо има светлата иднина.

Што мислите, ќе има влијание врз статусот на Кари фактот дека има 2 титула но не бил МВП на финалиња?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom