НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е јасно чекориве на Корвер беа преочигледни.. ај што судии не гледаат не свират па и на ГСВ играчиве не се бунат..

Леброн 11-14FG 26п

Ги вакцинираа .... 3-0 позз

Му даде на Корвер да му ја решава хахахаха. мрш бе таму

Им го кажа вицот на крај Дурент ;). И покрај одличните партии на Ирвинг и Леброн и судијата во форма во тесни моменти и пак туш у сред Кливленд. Клеј одличен вечерва, тројцата над 50% реализација за 3, 15-0 плејоф серија, тоа е драги гледачи новиот НБА шампион.

kakov kriminal od klivlend na krajov ej ahahahahaha, kakva komedija, ama od onie losite, umrenite, so adam sendler ...
durant pravi klasicno mocanje u usta na site hejteri, gazi, g-a-z-i, na krajov on ja dobi, klucnite poeni gi dade, najverojatno ke lapa mvp, ke dobie prsten, po toa sto dojde, toa i ke go osvoi, so stil, ko sto prilega za eden klasa od igrac, od druga strana lebron na krajov ... tazno, mnogu tazno, dzabe druze 100 kosa sto si dal, koga prekinuvas da postois u clutch periodive, ne moze be korver da ti resava utakmica, ne moze, ne smee.
Ne e humano kolku se jaki gsw, ali i kolku e mizeren istokov, ovoj sjeban klivlend so paraziti i umreni igraci predvodeni od smesen trener lagano se proseta do finale, umren plejof, smesen i glup, sram da te fati po malce.

HHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHHAAHAHHA MELTDOWN

Сега ја видовте разликта меѓу Коби и Леброн?
Сигурни сте дека и Коби ќе подадеше до (да речеме Фишер) во онаа ситуација?
Чиста среќа што и претходно му се исплати тоа додавање, ама братот имаше ОТВОРЕН кош отворен а тој се сврте и ја даде на ЈР Смит, пак ќе речам цела среќа што овој во тој момент ја погоди 3ката. Ама неможе бе да се крстиш во ЈР и Корвер дека ќе даваат 3ки на крај и дека така ќе победиш. Последните 3-4 минути најпичкарски што може ги изигра Леброн, во една ситуација тој самиот беше на отворена тројка, а НЕ шутна, за да покасно подаде и да чека 3ка од Корвер. Секоја чест за Кајри, цело време превземаше одговорност и не чекаше други да му го решаваат нападот како некој друг....

ПИЧКА.Се скрија под од мајка му сукната последните минути.

Breej dzabe jadev gomma pred nova godina koga chouknaa GSW vo klucni momenti, ubeden bev deka Cavs ima prednost koga se krsi rezultatot.

Kako uspeaa samo da izgubat vakva dobiena utakmica cc katastrofa. Zasluzuvaat metla posle ova.

Durant brale so ti stana :cuc::cuc:

Леброн не се криеше туку се одмараше за следните 4 утакмици.

Breej dzabe jadev gomma pred nova godina koga chouknaa GSW vo klucni momenti, ubeden bev deka Cavs ima prednost koga se krsi rezultatot.

Kako uspeaa samo da izgubat vakva dobiena utakmica cc katastrofa. Zasluzuvaat metla posle ova.

Durant brale so ti stana :cuc::cuc:
Не чоукнаа ГСВ тогаш него судиите ги украдоа со тоа што не свирнаа чист фаул над Дурент.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom