Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2/12....Трипам или глупаков Робертсон имаше 10 промашени слободни по ред во последните две утакмици?![]()
Сеа баш ме интересираше во регуларна сезона. 42%... кој ти е тој процент бе.... ја што сум дрво у баскет, од 12 сигурно ќе погодев едно, можда две.Андре Роберсон човече..2 од 12 слободни ?! 2/12 ?! Не ме јеби бе, професионален кошаркар во најсилната лига на светот, ај да беше центар ко Џордан/Хауард ќе сфатев до негде, навикнати сме сите на тоа.. ама бек/крило играш бе мрсул еден, 2 од 12 ?!?!?!??!?!?!
Брат на кош кај мене пред зграда ги давам по 10тина слободни по ред на американка кога играме..знам не е исто, сум го научил кошот, понизок бил бла бла.. може смешно звучам, ама многу ме фрустрираат вакви работи, ОСНОВАТА на спортот Кошарка е шутот и слободните, МИЛИОНИ зимаат за таа посрана топка да ја пикнат у обрач, и овој ми шутира 2 од 12 СЛОБОДНИ ?! мрш таму, да сум тренер такви играчи нема да ми припарат на терен, а не па стартер да ми биде.Сеа баш ме интересираше во регуларна сезона. 42%... кој ти е тој процент бе.... ја што сум дрво у баскет, од 12 сигурно ќе погодев едно, можда две.