- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.527
- Поени од реакции
- 12.205
Да.Ти?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу непотребна информација е како завршила и дали Кливленд тепале 100 или 2 разлика. Видеото е во конотација на изјавата на Леброн од погорните постови.
Да.Ти?
Ало, се зборува за ИГРА НА ПОСТ. Видеото е од игра на пост, во конотација со претходната изјава на Леброн. Какви титули, какви плејофи, што трескаш глупости? Со сила се инаетиш или озбилно немаш способност да разбереш за што се збори?Знам фала богу,ама кога веќе постира небитно видео на некој небитен натпревар каде Кливленд го претепа Лејкерс на негов терен тој ми постира една ситуација на Коби вс Леброн во 8сма минута од дуелот..голем кур што направил Коби кога најбитното е дека го изгубија тој натпревар и Лејкерс беше далеку од плеј оф,а Кливленд ја освои титулата истата година додека Леброн ја предводеше екипата на најголемиот пресврт во историјата 3-1 и се закити со МВП на финалето..епа сега[DOUBLEPOST=1497809970][/DOUBLEPOST]
Јас бате за Милвоки Бакс си навивам не се секирај,како што гледаш оваа сезона играа плеј оф за разлика од горенаведените
Ало, се зборува за ИГРА НА ПОСТ. Видеото е од игра на пост, во конотација со претходната изјава на Леброн. Какви титули, какви плејофи, што трескаш глупости? Со сила се инаетиш или озбилно немаш способност да разбереш за што се збори?
Олабави се. Изјава имаш од Леброн дека само Шек во најдобри денови може да поентира врз него и ти даваат видео од коби кај што го прави тоа. Не знам што не ти е јасно и каква врска има како завршил тој натпревар?Не,туку ме нервира субјективноста..има милион други ситуации каде Коби не успеа на игра на пост да поентира преку Леброн ама ти баш најде да ја постираш таа што поентираше..многу смешно
Според најновите гласини, Пол Џорџ од следното лето како FA преминува во Лејкерс.

Џони те читав и на МАКНБА срам допираш и таму, намали со днопертизите по темиве те молам.
Кога ќе паднат ГСВ ќе се вратите пак за Лејкерси да навивате? како планирате?
Ме нервирате колку сте субјективни..можеби Леброн не е во право ама и вие хејтерите ја претервате..па фала богу дека од 1000 утакмици ќе најдиш некој што поентирал преку Леброн на низок пост небаре само Коби е..и зошто дното го допирам таму?..да не не сум во право тоа што го пишав?
Во ред е. Требаше да ти ги постираат ситуациите каде што не успеал Коби па да добиеше релевантност муабетов
Пукаш во празно Џонка. Поточно во спротивен правец од метатаВо ред е. Требаше да ти ги постираат ситуациите каде што не успеал Коби па да добиеше релевантност муабетовПукаш во празно Џонка. Поточно во спротивен правец од метата
Ме нервирате колку сте субјективни..можеби Леброн не е во право ама и вие хејтерите ја претервате..па фала богу дека од 1000 утакмици ќе најдиш некој што поентирал преку Леброн на низок пост небаре само Коби е..и зошто дното го допирам таму?..да не не сум во право тоа што го пишав?
Џони, ти рече дека Леброн е поснажен од Олајџувон и Мелоун. Што повеќе да се каже?Ме нервирате колку сте субјективни..можеби Леброн не е во право ама и вие хејтерите ја претервате..па фала богу дека од 1000 утакмици ќе најдиш некој што поентирал преку Леброн на низок пост небаре само Коби е..и зошто дното го допирам таму?..да не не сум во право тоа што го пишав?
Џони, ти рече дека Леброн е поснажен од Олајџувон и Мелоун. Што повеќе да се каже?