НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
хухуууууу Барбосааа :D

Абе чика Лав беее тугоооо

Пак исто

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

да да едноставно е , на субтајтлс само и пуштиш срт.суб што пишува
Дај не зезај дека има?ко што знам само на близу има, дај ако има кажи како подетално по порука, труп сум за овие работе.

И на мене ако може

Среќа имаат што уште Томпсон не почнал да решета, така да ова им е и те како супер.

Abe samo ja na Blizoo imam problem so Sportklubojte?
Inace na blizoo moes da menjas audio samo na Sportklub 2 na 1 i 3 nemoze

На ск1 не може , само на 2 и 3 , на кецот хрватски и кецот српски не се поклопува програмската шема секогаш

Sent from my iPhone using Tapatalk

На Леброн може и треба да му се сере за двете изгубените финалиња со Мајами, тогаш имаше страшен тим и нема никакво оправдување.

Али смешно е кога му се сере за 2007 и за минатата година.

2007 Кливленд е најлошиот тим што некогаш играл финале, уште не сфаќам како уствари успеаа да ги поминат Детроит, а губеа 2-0 ако не се лажам.
Лани имаше просек 36 поени по утакмица и со денешната клупа на Кавс у еден момент имаше предност 2-1, тука против Голеден немаше што да бара сам.
Како да не му се збори за лани? Па сам си го направи тој тим. Сам си ги бираше тие играчи. Сам си е крив што не освои. Ем сам си прави тим ем па не може да освои. Премногу се 4 изгубени финалиња. На пат е и кон 5тото.

Сега си дојдов дома не бев во можност да го гледам првото полувреме. Дали некој може да ми кажи што се случуваше во првиот дел??

Сега си дојдов дома не бев во можност да го гледам првото полувреме. Дали некој може да ми кажи што се случуваше во првиот дел??

Леброн во 1/4 беше одличен , 4-5 ФГ имаше , но никаква помош пред се од Ирвинг. Лав погодува некој шут , но во одбрана е ПРЕслаб. Ирвинг тргна поагресивно у 2/4 , но засега слабо.
Кари 2-3 за 3. Не ни зима мнпгу шутеви ниту е поагресивен да нападне рекет. Пред крај Леброн беше и тој што го чуваше.. Томпсон уште и како да не е влезен. Мирен засега. Ако не се лажам има само 3 поена. Ако не се опраат Кавс , а Томпсон проработи црно им се пишуе. Барбоса имаше одличен учинок од клупа , 2 прилично тешки леј апс и тројче. Игудала импресионира у одбрана

Лавов не може под кош да ги внесе, против пониски оди на fadeaway. :facepalm:

Кари одличен за сега. 6 поени

Кари и Томпсон ги нема никаде.

Игудала каков играч :cuc:

Иги е играч за големи утакмици:cuc:[DOUBLEPOST=1464923512][/DOUBLEPOST]Ливингстон брате:vozbud:

Последно уредено:
Утакмицава е уште еден доказ дека Голден Стејт не се само Кари и Томпсон и дека не зависат само од шутот за 3.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom