НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кралот ита накај лесен трипл дабл

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

На се личи ова годинава, не конференциски финалиња не личат, 80% од утакмициве завршија во прво полувреме, нема зошто да седиш до крај да гледаш.

31 разлика на полувреме...Највише во историјата на едно конференциско финале

Јас ова не сфаќам , навистина неможам да сфатам ..:toe:

Не заслужуваат ни да помирисаат финале ни Торонто ни Голден Стејт, у гости ги исплескаа уште на полувреме да ви ебам екипите . Лаури ќе ми бил играчиште жими гз...

50 разлика е моментално...ова не е НБА а најмалце конференциско финале

Harden ne ama Westbrook zasluzuvase mnogu povekje od 0 glasovi za 1 mesto
И што ќе сменеше ако имаше 10 да речеме? Тоа што имал 0 гласови не значи дека е слаб играч, него дека Кари апсолутно заслужено ја зема таа титула. Јебига, 73-9 имаше неговиот тим а притоа Кари е најдобар играч на истиот, најдобар стрелец во лигата, што сакаш повеќе...

Инаку како што реков пред да почне серијава, Оклахома има оружја за ГСВ и сега за сега одлично ги користи. Негативно сум изненаден од Вориорси, посебно од Кари, премногу е летаргичен, али океј да не заборавиме дека имаше доста проблеми со повредите во текот на плеј офов.

На работа сум не можам да барам, ако вечер ГСВ победи, кога ќе биде 6тиот натпревар?

На работа сум не можам да барам, ако вечер ГСВ победи, кога ќе биде 6тиот натпревар?

28. према 29. вечерта во 3.[DOUBLEPOST=1464284496][/DOUBLEPOST]David Fizdale has reached agreement on a four-year deal to become head coach of the Memphis Grizzlies.[DOUBLEPOST=1464289907][/DOUBLEPOST]
CjZ6bGPUYAAqoKU.jpg:large

Последно уредено:
Па немаше и некоја конкуренција.. Буги, Дејвис кој не влегоа ни во плејоф.. И Драмонд кој е сличен тип на играч..

Мене ме чуди Харден шо го нема.. 29/7/5 имаше

Vecer dobiva Gsv pa sto saka neka bide.Ali pak narednata ako igraat isto crno im se pise

Па немаше и некоја конкуренција.. Буги, Дејвис кој не влегоа ни во плејоф.. И Драмонд кој е сличен тип на играч..

Дали стварно мислиш дека ако Деандре беше на местото на Казнс или Дејвис, ќе ги однесеше во плеј оф Сакраменто односно Њу Орлеанс?

Мене ме чуди Харден шо го нема.. 29/7/5 имаше

DeAndre Jordan (First Team): 12.7 points, 13.8 rebounds, 2.3 blocks, 1.2 assists.

DeMarcus Cousins (Second Team): 26.9 points, 11.5 rebounds, 3.3 assists, 1.4 blocks.

Не заебавај, види ги бројките скоро дупло се на страна на страна на Буги. Влегол не влегол во плеј оф мораше да е во прв тим. Истото важи и за Харден. Човек со близу 30 поени во просек не смее да не биде во прв тим.

Инаку Хјустон официјално го назначија Д'ентони. Е дури сега ќе видите Харден и општо Рокетси како ќе играат одбрана. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom