НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај ќе дозволи НБА само 5 утакмици од серијава, види ги што прават судиитве.

Супер судат судиите, серковците од Оклахома имаа досега невиден авторитет кај судиите и сега плачат кога не им се суди се и сешто.

Еј види чудо, утакмица шо не заврши во прво полувреме...

Koлку слободни шутна ГСВ? 280? :icon_lol:

Не импресионира ГС и покрај победата.. Не гледам како би победиле во ОКЦ

Малце касно се буди?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Видеќемо. :D
Сеедно, веројатно ќе испаднат, али да оспоруваш зашто Кари добил МВП...
Инаку денес баш на крајот од утакмицата се виде зошто Кари не треба да биде оспоруван и во дефанзива, какви две клач одбрани врз Дурант. :cool:

Како дојде работата заебанци почнаа да му прат :icon_lol:

Колку шо сакам Леброн-Дурант финале да гледам толку и сакам Стеф да има една Лебронска утакмица 6 и да ги заќути сите

Колку шо сакам Леброн-Дурант финале да гледам толку и сакам Стеф да има една Лебронска утакмица 6 и да ги заќути сите

Во која смисла да ги заќути? Ако Кливленд освои, Кливленд ќе биде шампион, МВП на финалето, како што лани ГСВ и Игудала беа. Ни повеќе ни помалку. Кој и каде кажи ми вели некој лош забор за Леброн?

Вестбрук усра 4/5 контри по ред коа требаше да земат водство, незнам кој му е филмот што се смее.

Во која смисла да ги заќути? Ако Кливленд освои, Кливленд ќе биде шампион, МВП на финалето, како што лани ГСВ и Игудала беа. Ни повеќе ни помалку. Кој и каде кажи ми вели некој лош забор за Леброн?
За Кари зборам да ги заќути а не Леброн неубо ми го прочита постот.. Сите му беа на кур дури играше добро сеа неколку лоши утакмици и почнаа да го хејтат.. Плус никој не им дава шанса 6та утакмица.. Затоа и 'Лебронска' реков за да ги заќути како што прави Леброн години наназад

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom