НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ne e mozno samo wade da igra....
Вејд цела ја изигра, ама и на крајот се измоча поштено.

Не ми е јасно како може играч како него, лидер на тим, си дозволува да заврши гејм 7 утакмица со 13 шутеви.. коа се кршеше резултатот он пропушташе отворени шутеви за 3ка за пас на Драгич и МекРобертс, не знам кој му беше планот со тоа.

Не мислам дека е он виновен за поразот, ама тотално незаинтересирано делуваше на моменти.

Вејд беше доста лош и во 6-тата, ама тогаш работеше Горан.

Iso ball bea toronto cela serija se menjavaa lauri I demar po 2 napada

Таунс е 5тиот 'unanimous' Руки на годината после Семсон, Робинсон, Блејк и Лилард

4JFqJsH.jpg

+ Коли Стајн, Хезоња, Ричардсон, Лајлс, Стенли имаа солидни сезони..

Страшно добра руки класа имавме годинава за разлика од претходните неколку години

Ова што го прае Кари е нереално.

Секоја чест за Кари, ама ајде жити се кажи ми што е тоа толку нереално што го направи во овие 3/4?

(сеа ќе даде 40 во 4/4) :ROFLMAO:
Па нереални се шутевите што ги погаѓа, а сега ќе биде лудница до крај.[DOUBLEPOST=1463456185][/DOUBLEPOST]Аууу чисти чекор на Вестрбрук:tapp: инаку ако ова не е година на Окц и Кд не знам стварно.И како што се доближува крајот на сезонава све посигурен сум дека ќе остане во Окц бар на уште една година, посебно ако влезе у финале.

Последно уредено:
Вестбрук у 3/4 ја доби утакмицава, браво. :bravobe:

На крај можеше да има класичен OKC choke, Дурант во рок од две ипол минути промаши 7 шута, 5 во низа. Среќа Адамс беше одличен, им помогна многу на крајот.
Од другата страна, шампионите мизерни.

Свите го забраевте Андре Роберсон, кој е според мене освен Рас и КД најважниот играч на ОКЦ серијава, многу ме подсеќа на Пејтон како игра одбрана, браво дечко, браво !!

^ lol
200_s.gif

Енивеј редит коментар на денот, „It'll be rough for the warriors fans though. Some of them have been following the team with all their hearts for seven, eight, maybe nine months“

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom