НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Majami bez centar igraat, Winslow na 5ka u startna postava :D

Џонсон оди на 5ка .. и МекРобертс

Вејд да имаше да го играм 2>1 досега ќе имав многу пари :D

Колку ме нервира ДеРозан што е себичен толку. Се сака сам да заврши. Затоа ќе го јадат сега.

Вејд - 0 фаули оваа утакмица или вкупно 6 фаули цела серија. :pos: Лесно се игра така D-Whistle.

На кого типуваме денес? :)
Јас го спремив чајот и благото до мене (која комбинација :D) и очекувам до крај неизвесен натпревар каква што беше целата серија.

Не сум сигурен колку е ДеРозан играч вреден за макс договор.

Лејкерс (ако оптира надвор) најверојатно ќе му понудат 22-25м по сезона, скорер без 3pt-range, просечен дефанзивец... дискутабилно.

Колку исфорсирани шутеви на Драгич човече. На олку скорери во тимот (Вејд, Џонсон) Драгич најмалку треба да зема шутеви особено не исфорсирани. Со неговата визија може одлично да ги разигра. Денг 10 поени во прво, во второ баскет не допре во рака.

Браво Винслоу. Како храбро игра и зрело небаре ова му е 10та сезона во плеј оф.

Не сум сигурен колку е ДеРозан играч вреден за макс договор.

Лејкерс (ако оптира надвор) најверојатно ќе му понудат 22-25м по сезона, скорер без 3pt-range, просечен дефанзивец... дискутабилно.
И со новите поголеми договори не заслужува 20+ да зема, мислам дека ќе успеат да го потпишат Лејкерс за 18-20.

Ако успеат Торонто да ја шитнат оваа утакмица колективно нека се фрлат в езеро.

Винслоу колку игра пожртвувано, башка центар. (y)(y)

Молчи им текна на Репторси дека и другиве играчи играат кошарка, Де Розан ја посвои претходно.

Колку и лудо ова да звучи, мислам дека Торонто се лош matchup за Кливленд и дека ќе им направат проблеми, под услов бековската линија да не им биде мизерна...

Ова ке е лесна задача за Кралот и соиграчите...Јади си метла, или евентуално 1 утакмица изгубена

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom