B
Blade Torch
Гостин
Па промашете уште некој отворен шут за 3, може и ќе победите... 3-0 ќе е, а секоја текма им се рамноправни...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Репторси се поправија.. Како шо гледам ни една серија нема 2-2 да биди..
Вкрај тапа првите рунди шо треба да значи одлични втори рунди
Znaci ako bese cel igrac ke bese mj + hakeem u edno? Poso istiot toj pola igrac lani bese vtor na lista za mvp ( spored mnogu zasluzuvase prv da bide ) a godinava igra SAM.Што фајде ако гази офанзивно кога дефанзивно е муле. Пола играч.
Секако дека требаше МВП да биде, нема проблем. Тоа само неук и кошаркарски неписмен човек може да го каже. Нити оваа нити претходната година. И кажи ми што направи Харден оваа година освен што сруши рекорд по изгубени топки и што Хјустон во последни две кола жива глава спасуваше и едвај се пласираше во плеј оф?Znaci ako bese cel igrac ke bese mj + hakeem u edno? Poso istiot toj pola igrac lani bese vtor na lista za mvp ( spored mnogu zasluzuvase prv da bide ) a godinava igra SAM.
Ama dzabe praam muabet koa pola ne ni gleate basket, pustate ubrzan highlights i se praite deka ste gleale
Sent from my SM-G925F using Tapatalk[DOUBLEPOST=1461407356][/DOUBLEPOST]Детроит каква смешка од екипа се, тренерот да им се трудеше на играта колку што се труди гомна да јаде друго ќе беше... Циркузарија, а баш ми фаќаа око у сезона
Аабе поштувам и одбрана, баш обратно неможе сеа на форум цело гледиште мое или твое према баскет да си го објасниме, мене ме фасцинира одбраната многу, например цела сезона им се дивам на ГС не заради тоа што го прават у напад туку каква одбрана играат... Ама играч како Харден неможе и не смее да му се праат замерки за одбраната ( што пак ќе кажам целокупно не е толку лоша, колку што има одредени киксови за на highlights reel ) посебно во екипа како Хјустон, каде што ако не е он ќе имаат скор како Феникс... Лани кој беше втор кандидат за МВП, не беше Харден? Стај го Харден у друга екипа кај што нема ЦЕЛИОТ офанзивен товар да биде на него ќе видиш колку ќе се подобри дефанзивата..Секако дека требаше МВП да биде, нема проблем. Тоа само неук и кошаркарски неписмен човек може да го каже. Нити оваа нити претходната година. И кажи ми што направи Харден оваа година освен што сруши рекорд по изгубени топки и што Хјустон во последни две кола жива глава спасуваше и едвај се пласираше во плеј оф?
Уствари што ти објаснувам, си имаш резултати и статистика и види што Хјустон прави со Харден како лидер.
Криво ми е што не ја гледаш кошарката низ друга призма, те занима само напад и дадени кошеви. Ти кажувам, Харден еден ден да е кај Жељко Обрадовиќ има да го удави у Босфор одма.

Значи и ова беше фаул?Гледам никој не спомна дека во официјалното соопштение од НБА, кошот на Харден со кој Хјустон победи не требаше да важи, бидејќи Харден направи фаул во напад оттурнувајќи го Игудала.
Значи и ова беше фаул?

?Гојдото Грин прае фаули и на скрин без топка па не му ги свират, нашле сеа да се бунат, ај гоните се у пичку матерну педерчиња !!