НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
По трет пат, така пишува во ИЗВЕШТАЈОТ на НБА, ова не е од мене смислено. И 100 пати поарно во утакмица 3 пати да не му судат подвижен блок на противникот ама решавачкиот напад да донесат правилна одлука. И на кој ти се однесува болдираново?

На цел ГСВ, тој Грин искомплексираниот сељак 100 % и кајгана чита, па нека има што да прочита :icon_lol:

Детроит мора да земе една. Секоја утакмица се блиску, ама им фали момент кога треба да прекршат во своја корист, нив ги прекршуваат. Им фали искуство, а дефинитивно најбалансирана прва петорка имаат од сите моментално.

Курац мора , ништо не мора. Леброн со ваква помош од Ирвинг пред се , не ни игра со цела сила.
Каков црн Мајами , Торонто итн итн .. 9478347 % у финале се

Која петорка, кој црн баланс, од статистика индекс +/- само еден играч е во + другото е со по 30% реализирани шутеви од поле и 1/8 за три - Р. Џексон претходната утакмица. Ептен се блиску, ама ептен далеку, метла не им бега.
Инаку, со @Liverpool_4ever не се сложувам дека Мајами е лесна црна металургија од тим. Види ростерот потоа кажи ја НЗС за баланс во тимот. Не е ова Детроит. Фала.

Леле неможам да ги слушам коментаториве го отекоа курот со Богут чоече, Хјустон препородени

На последната утакмица што ја коментираа го имаше Мекхејл доле кај коментаторите, и едниов Хрват почна да збори за мајка му дека била од Хрватска. Што може да се очекува од лудаци.
Јака метла удрија ГС иначе. :)

Beverley kine vo odbrana.Igra za site pari.

Harden prikazuva odlicna liderska igra.

Хауард конечно да личи на центар на една утакмица.

Епа шо мислевте ГС 16-0 ќе оди плејофов? Нема врска регуларна со плејоф.. Плејофов сите екипи дават 100%..
И лани во регуларна ГС доминираа но во плејоф се мачеа против сите екипи.. Дури и со Њу Орлеанс..

Телето Хауард и пола играчот Харден ако запнат, на 2 победи ќе останат вориорси.. Хехе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom