НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Lilard igra odbrana od kaj toa deka ne igra? Trgnete ja sezonava na strana... Blejzers imaat los rosteri toa e toa zosto bi forsiral?

Lilard igra odbrana od kaj toa deka ne igra? Trgnete ja sezonava na strana... Blejzers imaat los rosteri toa e toa zosto bi forsiral?
Баш сезонава Лилард игра најдобра одбрана, за него, али пак е под просечна. Сезонава не може да се тргне, пред да почне сите во Блејзерс викаа дека ќе се атакува на плејоф, и еве, 7ми се моментално. Ростерот по имиња делуе лош, инаку е солиден, млад, и конечно ги наместија ротациите... 13 победи во последните 16.

Пишав за Лилард дека праи многу лоши одлуки, али во последно време се поправа...

Во 2 и 30 е. Тоа како афтер парти ми доаѓа. :D Ама не излегувам вечерва посекако.
Еј темава е закон(y) да не прочитав,планирав да излагам и да се вратам у 4,30 да ја гледам,ќе гледав:kuracc:.Убај планој си имав,али и ја го бојкотирам алкохолот,бар вечерва:D

the_kop ти за кој ќе навиваш? Како фан на чикаго лојалноста бара да си малку себичен, да неќеш да го оборат оној рекорд од 72, чуден си ми.

the_kop ти за кој ќе навиваш? Како фан на чикаго лојалноста бара да си малку себичен, да неќеш да го оборат оној рекорд од 72, чуден си ми.

Не ме разбравте. Под "да го еби ежот" мислев да не има нешто сегашнава шо не знае за прокрастинаторот, а шо можи да дознае од бившата вечерва. :D

Околу Булс и ГСВ, ако сум фан на Ливерпул и Чикаго, екипи со јака историја ама слаба сегашност :D, многу не се замарам со минатото барем за кое не можам да сведочам. Така да донекаде ми е сеедно дали ГСВ ќе успее да го сруши рекордот на Булси. Рекордите се тука да се рушат и искрен да бидам мило ќе ми биде ако екипа како ГСВ успее во тоа, иако мојата претпоставка и предвидувања се дека нема да успеат. Исто и вечер очекувам пораз на ГСВ.

The Brooklyn Nets have waived former No. 1 overall pick Andrea Bargnani.Waiving him is new general manager Sean Marks first move since being named to the position Thursday.

miami konecno da zalicat na tim i dragic da pocne da igra koa e najpotrebno u sezona koa mozno e da go zagubime bosh zauvek a wade mu treba vreme i odmor za da moze da ja istera sezonata do kraj...samo jako momci ni treba konstantnost od Deng i Dragic Whiteside ako sakame da stigneme playoff i da projdeme prva runda...

u meguvreme Green so use eden triple double i warriors se seuse u igra za rekordot

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom