Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вечер утакмичиште, Клиперс - Вориорс.

Баш сезонава Лилард игра најдобра одбрана, за него, али пак е под просечна. Сезонава не може да се тргне, пред да почне сите во Блејзерс викаа дека ќе се атакува на плејоф, и еве, 7ми се моментално. Ростерот по имиња делуе лош, инаку е солиден, млад, и конечно ги наместија ротациите... 13 победи во последните 16.Lilard igra odbrana od kaj toa deka ne igra? Trgnete ja sezonava na strana... Blejzers imaat los rosteri toa e toa zosto bi forsiral?
Во сабота, да не можеш да се напиеш ко човек (во кафана).![]()
Ама не излегувам вечерва посекако.Еј темава е законВо 2 и 30 е. Тоа како афтер парти ми доаѓа.Ама не излегувам вечерва посекако.
.Убај планој си имав,али и ја го бојкотирам алкохолот,бар вечерва
Мене ќе ми треба алкохол.. Бившата и сегашната ми се среќават. Go go Warriors! +30

the_kop ти за кој ќе навиваш? Како фан на чикаго лојалноста бара да си малку себичен, да неќеш да го оборат оној рекорд од 72, чуден си ми.

, многу не се замарам со минатото барем за кое не можам да сведочам. Така да донекаде ми е сеедно дали ГСВ ќе успее да го сруши рекордот на Булси. Рекордите се тука да се рушат и искрен да бидам мило ќе ми биде ако екипа како ГСВ успее во тоа, иако мојата претпоставка и предвидувања се дека нема да успеат. Исто и вечер очекувам пораз на ГСВ.