Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.701
- Поени од реакции
- 18.491
Окалхома
,едноставно со двајца играчи не можеш да правиш екипа.
,едноставно со двајца играчи не можеш да правиш екипа.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,едноставно со двајца играчи не можеш да правиш екипа.
Одлична одбрана против Денвер, би уживал до крај на сезона вака ако играат. Даг Кристи е ѕверка од коментатор а паркетот ретро, behold the power of powder blue!

You miss the point, големата слика не ја гледаш. Збориме за Кингси и у контекст на сè што се случуваше сезонава, значи како подобрување...Не ја гледав утакмицата, ама не знам што треба да изиграш, да примиш 110 коша, а одбраната да е одлична.![]()
You miss the point, големата слика не ја гледаш. Збориме за Кингси и у контекст на сè што се случуваше сезонава, значи како подобрување...
Vo tim so igrachi ko KD, Davis, Cousins, Lebron i ostali shto morash da gi hranish so topki, se bire Wall mn jasno..Lillard e scorer, mislam deka toa e glavnata prichina zoshto ne e vikan za reprezentacija, ednostavno na negovo mesto Paul, Westbrook,Wall se daleku podobri^
Лилард пред Вол секој ден, според мене.

Вестбрук бога ми има да ги нахрани.Vo tim so igrachi ko KD, Davis, Cousins, Lebron i ostali shto morash da gi hranish so topki, se bire Wall mn jasno..Lillard e scorer, mislam deka toa e glavnata prichina zoshto ne e vikan za reprezentacija, ednostavno na negovo mesto Paul, Westbrook,Wall se daleku podobri
Тука само не се слагам, освен ако мислиш на top tier 1 PG's т.е ако бираме од најдобрите плејови во лигата Wall е со сигурност #1 пред Curry, Lowry, Irving,CP3, Westbrook, Lillard... ама во пониските рангови има гардови како Bradley, Conley и Beverly кои се многу поконсистентни и играат поагресивна одбрана.A Wall nesomneno e i najdobar defanziven plej vo ligata.Igra za ekipata sto e najvazno,ne e triple double hunter kako Westbrook.
Па богами има,само вчера имаше 16 асистенции,али јбг зависи дали дента сите му се на број.Љут бил бе дека не го викнале
Вестбрук бога ми има да ги нахрани.