НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Детроит склапање тимче за мерак, браво. (y)

Од пред 2 минути:
Oklahoma City will send DJ Augustin, Steve Novak and two second-round picks to Denver for Randy Foye

Многу екипи го бараа ветеранот Фој, добар бил за тимска хемија. За од клупа да изигра 15-20 минути позади Вестбрук е одличен, сигурно ќе има поголем импакт од ДиЏеј.

Нема да игра на плеј (иако во мали дози може и на плеј да помине Foye). Оклахома инвестира доста во младиот Payne кој и онака го надигра Augustin сезонава. Foye очекувм за неколку недели да стане стартер на 2ка. Подобар одбранбен од Waiters (и далеку подисциплиниран) и далеку подобар офанзивно од Roberson.

Во секој случај и сакпо го платија. Добар трејд е тоа и за Денвер.

Шелвин Мек од Атланта во Јута за пик 2 рунда
Кирк од Чикаго во Атланта за пик од 2 рунда

Џеф Грин <> Ленс Стивенсон :pos:

Мемфис ќе танкаат така?
Земале и пик од 1 рунда. Како и да е без Марк Гасол реално мали се шансите да напраат нешто. Џеф Грин е договор што истекува, исто и Стивенсон, само веројатно помал договор е. Веројатно и последна шанса на Стивенсон во НБА, ќе го гледаме во МЗТ после :D

Тапа трејд дедлајн на толку нерешени ситуации.Речиси сите екипи се решија промените да ги остават на лето.

Хјустон,Пеликанс и Сакраменто мораа да сменат нешто (n)

Му истекуваше договорот на Грин за тоа се откажаа од него.Мислам дека Стивенсон ке се уклопи многу добро во Мемфис.Со трејдов конечно солиден СФ добиваат Клиперс и ако се врати на време Грифин се на ниво на Оклахома според мене.

Вашингтон со Морис направија фантастичен трејд.Со овој потег се враќаат во трка за плејоф.

Последно уредено:
Thanks for everything Captain Kirk. :(
Во трејдот со Атланта, Булси го собраа и Џастин Холидеј. Не дека е новиот Мајкл Џордан ама може да заврши работа.

Dobra rabota napravija Klipers, go izbacija Stevenson koj e kako kancer za sekoja ekipa kade igra, a dobija dobro krilo vo Green

Кингси без никаков потег, но барем не направија глуп потег. Тоа ми говори дека ќе има нов тренер на лето па околу неговиот стил ќе се гради тимот, i am okay...

и Холидеј го дале во трејдот со Чикаго :facepalm:

Според мене не е добар потег на Атланта, ги изгубивме Мек и Холидеј за Кирк.

Роуз гази,какви потези вади(y).Ех да не беа тие проклети повреди,сигурен сум дека у влезојте ќе му парираше на Вестрбрук.Уствари што зборам ја,таков прв чекор немаше никој.Али ова се добри знаци,само нека продужи вака.

Киф Морис го зеле за ДеХоан Блер, бившиот ебач на Ким, Крис Хамфрис (тоа и ке му остане најголем успех), плус first rouns pick, папрено го платиле нема што. :D

Иначе жената на GM-от на Јута

acea1dc877728963e6c5dc9d4301bc37.jpg

Ретро. Споредете како комуницираат во емисијава, како било на терен. Уште еден доказ колку нема врска муабетот дека порано играчите не биле пријатели како денес и дека биле " на нож ".

Мајами со 9 играчи , без најдобрите тројца ..Wade , Bosh и Whiteside со победа во Атланта.
Денг 27 поени , МекРобертс 19 (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Колку само незгоден меч ап се Булси за Репторси. И ваков Чикаго без Ноа, Батлер, Миротич, успеа да ги добие со 10 разлика. 8ма победа во низа за Чикаго против Торонто. Career high за МекДермот 30 поени.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom