НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа ја гледав репризата на СК1...шта речи.. куцањето на Гордон преку маскотата е НАЈДОБРОТО НА СИТЕ ВРЕМИЊА[DOUBLEPOST=1455451305][/DOUBLEPOST]Треба спонзорите да напрат некој мулти-милионски договор за секоја година Клеј-Стеф и Зек-Гордон да ги гледаме.. Друг нема потреба да се појавува

И за кој кур зема пак Лавин титула...да се мочам у цела организација

Интересен натпревар во тројки. Мислам уште пред да почне се знаеше дека во втор круг ќе идат Сплеш Браќата и уште еден. Стеф Кари и кога не му иде е подобар од еден куп играчи. Страшното кај Голден Стејт е што ако на едниот не му иде, на другиот му иде, а ако им иде и на двајцата натпреварот е решен уште во прва четвртина. Мислам дека уште долги години победникот на овој натпревар ќе биде Клеј или Стеф, во зависност на кого ќе му тргне таа вечер.

E сеа натпреварот во забивања, јбг... Нејт Робинсон го има победено Двајт Хауард само пради жирито, и плус истото се има случено на уште некоку натпревари. Коментаториве збореа како треба тројките да бидат на крај, посебно после ваков натпревар во тројки како што се случи оваа вечер, ама ни на крај памет не ми паѓаше дека ќе има дуел на нивото Вилкинс-Џордан. Картер беше ѕвер 2000та година, ама беше сам. Оваа година и Гордон и Левин беа неверојатни со тоа што требаше Гордон да победи.

12745731_526214250892106_1844586119032105335_n.jpg

koa mozese Griffin da pobedi so najlosite kucanja nekad...neznam so ocekuvavte od allstarot :)) Gordon iskina

Не очекував интересно шоу, ама ова ме изненади.
Почнувајќи со скил челинџ кој беше интересно и ново, после со Стеф и Клеј нормално одлично, на крај најмногу ме изненадија со куцањава и Зек и Арон беа феноменални :cuc:

Ја не знам што не учестува Вестбрук на натпреваров у забивања.Би било ептен интересно,а сигурен сум дека има што да покаже,али како е бес мозок може со главата у табла да акне:pos:

Можда има највише поени досеа, ама некако ич нема возбуда, ништо посебно, некако ми го изгуби шмекот all-star-ов

Вестбрук омилен играч ми беше ама од овај момент најомразен ми стана.
Брат ми ја чекаше за 4000 на тикет западот на полувреме +2.5, последни секудни прај дупла, последен напад си трчка со топката како женче некое на широк сокак, ѓупак.

Аман девојче немој и овде да го тупиш за коцка еј,што сакаш пријателска е:facepalm:.еве сеа ќе му се јавиме на Рас да му се извини на брат ти.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom