НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Машина е Клеј,а и ако ме прашувате мене лично по префинет поизграден шут има Клеј,е сеа овој другиов што е будала тоа е друга работа:D

Остана уште најглупиот дел каде некои будали даваат оценки. :D

Епа форум е,коа некој ќе тресне таква глупост,а уште полошо веруа у тоа,ќе си го носи тоа е.[DOUBLEPOST=1455417577][/DOUBLEPOST]
giphy.gif

Be[e sme[no 3 dena,mislam deka e vreme da move on[DOUBLEPOST=1455417686][/DOUBLEPOST]I ne deka go zabole kur nego,nema diskusia so tie komneari samo drugite gi zamarate

Be[e sme[no 3 dena,mislam deka e vreme da move on[DOUBLEPOST=1455417686][/DOUBLEPOST]I ne deka go zabole kur nego,nema diskusia so tie komneari samo drugite gi zamarate

Да не ја труеме темава, ама не мислиш дека некој кога цела година го тупи дека играле без веза и на среќа е по глупо од нашите 10 поста на оваа тема? Не дека многу ми е гајле, темава е секо да си го искажи мислењето, ама последиците се овие. :)

Дупла круна за Зек,све друго би било изненадување[DOUBLEPOST=1455419901][/DOUBLEPOST]Задниве богами добри:vozbud:,штета што згазна на линија

Последно уредено:
Најјак е Шек, не дава 10ка ако не им успее од прва :D

Инаку овие последниве три досега топ беа. Со Неш, маскотата и овој шо леташе маме му ебем. Штета четвртиот што не му успеа, и тоа ќе беше јако.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom