НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За нба се знае... yahoo sport. Какви еспн, нба. Тнт како телевизија може би малку би и дал исклучок мада и тука ми пречат некои работи (Баркли на пример). Ја не сум се дрзнал да отворам такви страни, во мој случај: sactown royaly, sacbee...

Шо му фали на Баркли? Тоа што ги кења Сакраменто како организација? Ќе ми кажеш дека не е така? Него ајде можда Дивац ќе ве извади од гомна некако

Шо му фали на Баркли? Тоа што ги кења Сакраменто како организација? Ќе ми кажеш дека не е така? Него ајде можда Дивац ќе ве извади од гомна некако
Oкеј но не е местото тоа да го кажува на национална телевизија, со Никси беше ужасен задњи пат, Мело ова, Мело она... морав мјут да кликнам. Знам и за Казнс збореше како бил здебелен, паднал... а 2 повреди имаше претходно, неионформиран, арогантен, иструстриран што нема прстен па уште и совети дели за како да стигнеш до него.

Што знам, мене од таа 4ка ми е од поомилените. Повише ми изгледа Шек да се курчи со прстените отколку што е он исфрустриран што нема. А и башка све што кажува за Казнс држи (дека треба психички да се стабилизира). Али добро, ствар укуса.

Убаво вика оној фанот на Клиперс дека Дрејмонд Грин на среќа игра.Кевин Харт погоди исто тројки како него. :D [emoji23]

Го победи,не му ја рачунаа последната тројка :pos::pos::pos::pos:

:pos:
12742444_10153762956928463_3092705573101166550_n.jpg

Кари како ја извади ситуацијата ни самиот не е свесен...а Букер од нигде-никаде у финале замина.

Последната тројка од Букер судиите требаше на review да ја прегледаат. Не сум сигурен колку беше уз сирене. :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom