Исто како што можеше Реј Ален цела кариера така да шутира тогаш може и Стеф. Со таква механика на шут , брзо исфрлање на топката не ни му треба изградена позиција за да шутне..едноставно пре ебено добар е
James Harden mora da se podobri vo odbranata ako saka da bide pocituvam.Samiot fakt sto Bogdanovic imase samo 2 dobri partii sezonava i 2-te protiv Hjuston kazuva kolku e ocaen covekot vo odbrana
Алооо да се разбереме не Кари Керол па да му треба блок,или изградена позиција за шут,едноставно машина е, не може секој ден да му е денот,две години унизад
Стеф Кари е тоа што Дерик Роуз требаше да биде, не во шутерска смисла, него во поентерска машина, доминација, мвп титули, шампионати... Неверојатно е како кариерата му се заврте во позитивна линија, колку и да ми е криво за Роуз толку ми е и мило за Кари.
На денешен ден пред 4 године Брендон Рој се пензионираше ради повреди, се врати после у минесота али кратко.
Колку го сакав детево еј, страшен играч со страшно лоши колена !! Со Гарнет ми беа омилените играчи што не играле у Детроит
So let's give Roy, another round of applause just for going out in style with knees too cumbersome to take him on a ride to the sunset...
Roy, hill i rose, kaj ke im bese krajot da ne bea povredite, iako rose e uste na terenot, i sum diehard bulls fan nikogas nema da ja vrati taa mvp forma, ni priblizno
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.