НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ги разбирам Хјустон (речиси) ист ростер од лани, каде им отиде хемијата. The beard ми стана ептен кул лик.

Батлер им донесе 2 победи над Чикаго со одлични дефанзивни игри во решавачките напади на противникот (во првиот меч против Кавс и синоќа против Пол Џорџ).

Некој уште лани ви збореше дека од Хјустон не бива екипа, ама не, врз Двајт и брадата ќе граделе франшиза, мај ес.

pobednicki mentalitet....srce na teren...pamet....sve so im treba nemaat :D

Некој уште лани ви збореше дека од Хјустон не бива екипа, ама не, врз Двајт и брадата ќе граделе франшиза, мај ес.
лани..
....а Харден нормално, ќе си пука статистика у Хјустон уште многу, ама одбрана ќе си е дупка.
Заради тоа и нема прстен да земе, досеа од коа гледам НБА, не се случило првите две ѕвезди у една екипа без одбрана да освојат.

Да, Казнс моментално најбоље 5ка. И би додал, Грифин моментално најбоље 4ка.

Да, се согласувам. Мислам дека овде не пишав, ама на еден мој братучед на неколку пати пред почеток на сезона му реков дека Грифин ќе е блиску до МВП. Исто во јаките 4-ки (ова како оценка на школо кога ќе добиев :D ) би го додал и Ентони Дејвис.

Грифин да беше малку похрабар и да ја користеше атлетската надмоќ што ја има ќе беше уште подобар и главен фаворит за МВП. И вака е ѕвер ама мислам дека можи уште 8 слободни фрлања да изнудува на меч.

Грифин да беше малку похрабар и да ја користеше атлетската надмоќ што ја има ќе беше уште подобар и главен фаворит за МВП. И вака е ѕвер ама мислам дека можи уште 8 слободни фрлања да изнудува на меч.
Логички центар изнудува, Грифин како 4 доволно го „јаваат“ за дополнително да си комплицира. Океј е го има модификувано стилот не е досаден веќе за гледање.

Never forget.

kaman-chris.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom