НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Da ne mu se slobodnite,ke ima maksimum 15-18 kosa po natprevar.Katastrofalen procent na sut za dva,a za tri ic muabet da ne pravime.

nemoze igrac so bese treto trkalo u OKC(da ne kazam 4to zaso ibaka si go sakam poise od volov) da mi go praat top 5 igraci u nba, pa i mvp kandidat lelele

nemoze igrac so bese treto trkalo u OKC(da ne kazam 4to zaso ibaka si go sakam poise od volov) da mi go praat top 5 igraci u nba, pa i mvp kandidat lelele
Трет играч? Екипите немаа начин како да се справат со Харден коа влегуваше од клупа, невозможен беше/е за чување..

Една од најголемите глупости у поновата историја на нба-та беше тоа што ОКЦ решија да му ги дадат парите на Ибака место Харден.
Моментално Ибака е полуизгубен играч у формацијата на ОКЦ, далеку е од stratch 4ката која го форсираат да биде, со тоа и не е истиот дефанзивец од пред 2/3 години.

Ќе ја даваат ли Минесота - Мемфис на СК? Зш гледам онлајн програма пишува дека ќе ја даваат снимка во 23.55 , а нели еден член што постави распоред имаше дека ова ќе оди ин лајф

Ќе ја даваат ли Минесота - Мемфис на СК? Зш гледам онлајн програма пишува дека ќе ја даваат снимка во 23.55 , а нели еден член што постави распоред имаше дека ова ќе оди ин лајф

На СК 4.

Dobro vrakjanje na Davis, 18 poena prvo poluvreme :))

Серафим здиве. :D
Пеликанс немаат ни близу толку лоша екипа како што покажуваат резултатите досега.

13 играчи во ротација на Њу Јорк ова не сум го видел освен на предсезонските утакмици.Со оглед против кој екипи играа на почеток на сезона одличен скор за сега.Ке има борба за плејоф сезонава тоа сигурно.

Порцингис сите го споредуваат со Дирк најверојатно дека белец али мислам дека ке се развие на ниво на Дејвис и ке бидат многу слични играчи.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Никад не сум ги сакал Минесота,онака ми биле одбивни ваљда ради јарецон:D,али каква екипа склопија свака час(y).Има и е те како потенцијал оваа екипа,али не знам како ќе успеаат да ги задржат играчиве.Посебно ме фасцинира играта на Таунс,дечкото е машина,јак под кош,има преглед на игра,удира банани,скокови.Лавин исто за 20 години и те како е зрел играч.Вигинс конечно се врати од годишен одмор и почна да игра.Едино Рубио не ми е јасен,све супер си е,али толку да нема шут не ми е јасно.Па да му ебама матер земи на тренинг,вежбај само шут бе.

Вигинс и Таунс како играат човече и тоа сега на овие години , кујзнае што ќе стане од овие (y)

Портланд прими 71 поен од Шарлот за полувреме, Лилард бетер од Мандиќ у одбрана е. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom