G
garthok
Гостин
Не ги разбирам Хјустон (речиси) ист ростер од лани, каде им отиде хемијата. The beard ми стана ептен кул лик.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, Казнс моментално најбоље 5ка. И би додал, Грифин моментално најбоље 4ка.Не мора да се сложите сите со мене, но за мене Казнс е моментално најдобриот центар во НБА.
Некој уште лани ви збореше дека од Хјустон не бива екипа, ама не, врз Двајт и брадата ќе граделе франшиза, мај ес.

лани..Некој уште лани ви збореше дека од Хјустон не бива екипа, ама не, врз Двајт и брадата ќе граделе франшиза, мај ес.
....а Харден нормално, ќе си пука статистика у Хјустон уште многу, ама одбрана ќе си е дупка.
Заради тоа и нема прстен да земе, досеа од коа гледам НБА, не се случило првите две ѕвезди у една екипа без одбрана да освојат.
Да, Казнс моментално најбоље 5ка. И би додал, Грифин моментално најбоље 4ка.
) би го додал и Ентони Дејвис.Логички центар изнудува, Грифин како 4 доволно го „јаваат“ за дополнително да си комплицира. Океј е го има модификувано стилот не е досаден веќе за гледање.Грифин да беше малку похрабар и да ја користеше атлетската надмоќ што ја има ќе беше уште подобар и главен фаворит за МВП. И вака е ѕвер ама мислам дека можи уште 8 слободни фрлања да изнудува на меч.