НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Монта Елис треба да претставува засилување за Пејсерс нели?[DOUBLEPOST=1446685888][/DOUBLEPOST]ЛЕЛЕЛЕЛЕ !! Краудер даде кош изведувајќи аут од свој кош , имаше една секунда до крај и ја фрли онака низ цел терен и даде кош хахаха

Само 40 секунди од натпреварот му беше потребно на Кари за прва тројка на натпреварот. :D

Зверка е Фетусов ќе го биде, од небитен squad player пред 2-3 години до прва петорка во шампионски тим. Плус и во финалето супер изигра :)

Редно време беше да му кАже на all i do is dunk како стојат работите. Секое второ куцање му е фаул пошто иде со лакт прво да им ебе матер па после да закуца.

А Ле Коњина што ги скина ракавите на дресот? :D

3e85595bc3e26e76ab5b10bb05a60e03.jpg

Еве и изјавата за дресовите со ракави на ЛеКоњина..

"I was just frustrated with myself, I was just off rhythm a lot tonight, and the jersey was the only thing I could go to," James said. "I couldn't do nothing to my face."

James abstained from more criticism when asked further questions about the uniforms.

"I don't know, it might be mental, man," James said. "It's OK. The jerseys are nice. We love the jerseys. The black looks great. It's been awhile since this franchise has worn black. So it's great to be out there and wear those uniforms. I was in my own way. I was frustrated with my shot, I couldn't make a bucket, so like I said, I had to take it out on something."

Иначе лани можеби и ке земеше Чикаго нешто за Роуз...ама сега...

Се спомнува Бруклин гледам и Џо Џонсон нешто, ама тешко кој ке се нафати следните две години да плаќа бивш суперстар кој е раскринкан и во двете нозе по 20 мил. $...ке видиме.

Мене искрено више не ми се хејта Леброн. Само сакам да гледам и да уживам у неговата кошарка уште тие 2-3 годни што ги има останато во елитата. Пошто е 1 у генерација играч и имам голем респект за тоа што го постигнува на теренот со такви скапани екипи. Give credit where its due.

Сакам вечер да се одигра утакмицата на сезоната меѓу Булс и Оклахома, ама мислам дека Вестбрук ќе го јаде Роуз како дебело дете својот сендвич. Сакам да заврши 121-120 со победа на Булс, онака да се искефам и да си легнам на раат.

Мене искрено више не ми се хејта Леброн. Само сакам да гледам и да уживам у неговата кошарка уште тие 2-3 годни што ги има останато во елитата. Пошто е 1 у генерација играч и имам голем респект за тоа што го постигнува на теренот со такви скапани екипи. Give credit where its due.

Сакам вечер да се одигра утакмицата на сезоната меѓу Булс и Оклахома, ама мислам дека Вестбрук ќе го јаде Роуз како дебело дете својот сендвич. Сакам да заврши 121-120 со победа на Булс, онака да се искефам и да си легнам на раат.

Едноставно не можеш да уживаш во кошарката на ЛеБрон. :D

Не го хејтам воопшто со ова, не навлагам у неговата доминација и тоа дека е еден од најдобрите играчи ever, него во неговиот стил. Он е коњ, моеш да се палиш само на неговите куцања и одбрана, друг аспект за палење, шознам, Блејк има повеќе. Дури и статистички и со титули да ги стигне Коби и МЈ, нема да го има нивниот стил. :icon_mrgr:

Моментално се знае во чија игра најмногу може да се ужива, babyface assassin кине. :misticen:

Едноставно не можеш да уживаш во кошарката на ЛеБрон. :D

Не го хејтам воопшто со ова, не навлагам у неговата доминација и тоа дека е еден од најдобрите играчи ever, него во неговиот стил. Он е коњ, моеш да се палиш само на неговите куцања и одбрана, друг аспект за палење, шознам, Блејк има повеќе. Дури и статистички и со титули да ги стигне Коби и МЈ, нема да го има нивниот стил. :icon_mrgr:

Моментално се знае во чија игра најмногу може да се ужива, babyface assassin кине. :misticen:
Брат јас далеку од тоа дека се палам по неговите куцања, кај него единствено нешто е што може да направи хемија меѓу играчи тука од форумот шо сме со 170 цм и 20 кила вишка и да стасаме до 8 место. Ја не знам некој играч тоа да го можел, премногу е моќен во тие работи, можеби најреспектабилен од сите на денешницата. Иначе Вестбрук има 100 пати по дркање потези од него а можеби и во цела лига. Јас тоа го ценам кај играч, колку е моќен на теренот и надвор од него а не на тоа дали ќе забие бекскречер или цепелин, ипак навивам за чикаго, во последните 3 години имаме вкупно 3 цепелина успешни. :icon_lol:

Зверка е Фетусов ќе го биде, од небитен squad player пред 2-3 години до прва петорка во шампионски тим. Плус и во финалето супер изигра :)

Редно време беше да му кАже на all i do is dunk како стојат работите. Секое второ куцање му е фаул пошто иде со лакт прво да им ебе матер па после да закуца.
Не би се сложил, ја има модификувано играта и веќе некое време не е онака annoying за гледање. Има убав шут од дистанца. За лактовите си у право но и он ги прима така да што знам, неутрален сум во однос на ова.

Брат јас далеку од тоа дека се палам по неговите куцања, кај него единствено нешто е што може да направи хемија меѓу играчи тука од форумот шо сме со 170 цм и 20 кила вишка и да стасаме до 8 место. Ја не знам некој играч тоа да го можел, премногу е моќен во тие работи, можеби најреспектабилен од сите на денешницата. Иначе Вестбрук има 100 пати по дркање потези од него а можеби и во цела лига. Јас тоа го ценам кај играч, колку е моќен на теренот и надвор од него а не на тоа дали ќе забие бекскречер или цепелин, ипак навивам за чикаго, во последните 3 години имаме вкупно 3 цепелина успешни. :icon_lol:

Ти најде да се жалиш за последните 3 сезони, што да кажеме ние. :D

А коа веќе не споменав, стартот од 5-0 на GSW е најдобар старт на актуелен шампион по LAL во 2010. :гик:

Ти најде да се жалиш за последните 3 сезони, што да кажеме ние. :D

А коа веќе не споменав, стартот од 5-0 на GSW е најдобар старт на актуелен шампион по LAL во 2010. :гик:
Ќе се оправите вие бе, имате пари за давање вишка плус слободнинте агенти ќе ви се залепат ко мува на гомно наредната офсезона :icon_mrgr: Моите ќе играат уште година две и после пак 10 години ќе бидат шит.:icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom