НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа станат од спиење не глеам убоо и немоем да го најдем или членот што пишал чера дека Расел ќе го силува роуз го избришал мислењето? :icon_lol:

Сеа станат од спиење не глеам убоо и немоем да го најдем или членот што пишал чера дека Расел ќе го силува роуз го избришал мислењето? :icon_lol:
Kako debelo dete svojot sendvich :D

Обично мислење на свињата Виндхорст. Не иде никаде нашиот. :)

Јас не би го занемарувл Windhorst. Има контакти батето и често е во право. Не е некој кој раскажува приказни само заради публицитет.

А искрено и мене се повеќе и повеќе ми изгледа во текот на оваа сезона и во текот на идното лето ќе има големи промени во Чикаго. Се ми се чини дека управата е спремна на целосно нов core на екипата, граден околу Butler и Mirotic.

Rose, Noah и Gibson очекувам да бидат трејдани во следните 10 месеци.

А мене нешто ми кажува дека Лал пак ќе се истрча,и ќе му понуди договор на Роуз.Нормално овој ќе прифати,а ние ќе се молим на боговите да се врати у форма:popce:

Да не ме сфатите погрешно, ама за парите кои ги зема Роуз, не пружа ни 30% од потребите кои ги има Чикаго од него. Ако оваа сезона не ја подигне својата форма (и тоа многу ќе треба да ја подобри), може и подобро е да се трејда. Истото важи и за Ноа. Плус Џо лапа 12 милиони по сезона што не се воопшто малку пари за центар. Овие двајца (нормално има едно големо АКО) се трејдаат после завршувањето на сезонава а нема да бидам изненаден ако Гибсон биде трејдан во текот на сезонава.

Роуз во текот на сезоната ќе биде тешко. Никој не го сака за тие пари. Роуз моментално има негативна вредност на пазарот, Чикаго ќе треба да плати за да се ослободи од него. Ама некаде во средината на Јули откако ќе бидат испотпишани сите слободни агенти, некоја од екипите кои ќе останат со еден куп пари и никого да потпишат можно е да се нафатат да го пробаат. Особено што ќе има уште само една година останато.

Ноа од друга страна е печен за трејд. Мислам дека има пристојни шанси и во текот на сезоната да биде трејдан, особено ако Чикаго не покажува којзнае какви игри (а јас искрено не сум меѓу оние оптимистите кои мислат дека може некоја којзнае каква закана да биде Чикаго дури и на истокот).

А за Гибсон, нема дилеми неговите месеци се одбројани...

Пишав ја и во фан клуб. Роуз и Ноа им е последна шанса да покажат нешто. Ако не нека ги трејдаат. А Гибсон би го чувал. Нема зашто он да се трејда.

Првенец за Лејкерс, монструозна партија на Џејмс, симултанка игра Ентони Дејвис 41п,8ск,4ас на 5 минути до крајот Пеликанс имаат -5 со Атланта...

Стеф 4/7 за три, 12п,3ск,5ас само во 1/4 дали си реален бе...

Зеко ѕвер.

12193632_10156153947960277_2569454880247909526_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom