НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
WiIXwTk.jpg

Страшно друштво. :aplauz:

Кавај го малтретира Кармело во одбраната 4/17 шут од поле на Мело, каква животиња е човеков.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Какво самоубивање на Минесота...

Иначе одлична 3/4 за Хјустон, талибанов 28 поени за сега...

steph leleeej so hackovi....svaka cast...nemam zborovi ne e realen

Шо му е на Кари бе? :pos: Ја сврте игрицата со еден жетон лани, па изгледа сезонава ќе проба да ја сврти без ич енергија да му земат. :kafence::kafence: :icon_mrgr: Каков болесник еј, си игра курташак со сите, како да игра егзибиција упм. :cuc::cuc::cuc:

Nekoj dali znae kade mozam da najdam dres od stef chef vo prodavnicive ama po realna cena ili od na net nekoja posigurna strana ne mora da e orginal ama i da ne se poznava apla deka e falsifikat....

Nekoj dali znae kade mozam da najdam dres od stef chef vo prodavnicive ama po realna cena ili od na net nekoja posigurna strana ne mora da e orginal ama i da ne se poznava apla deka e falsifikat....
На aliexpress. Купив јас пред две три години од тука. Излгедаше идентично како оригиналот со сите тагови. Ме служеше добро една година пред да почне да бледе бојата. Темно зелената е повеќе како светло зелена сега :D

Кои гревови се Бруклин мајко моја.. Ужас, катастрофа, срање, не знам што да кажам.

Ако ја најде некој асистенцијата на Кари нека ја постира.
Што викамо ми кумановци игра си кур, како у маало.

Ако ја најде некој асистенцијата на Кари нека ја постира.
Што викамо ми кумановци игра си кур, како у маало.
Еве ја, на крајот од клипот е. Мајко мила што прави човеков, ежење.

На aliexpress. Купив јас пред две три години од тука. Излгедаше идентично како оригиналот со сите тагови. Ме служеше добро една година пред да почне да бледе бојата. Темно зелената е повеќе како светло зелена сега :D

Ko zemas od celtic dres taka e....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom