НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
REPORT: According to the New York Post, Lamar Odom had "virtually every drug imaginable in his system." Doctors found cocaine and opiates in Odom's system, along with fluid in his lungs from the cocaine, and track marks on his arm.

REPORT: According to the New York Post, Lamar Odom had "virtually every drug imaginable in his system." Doctors found cocaine and opiates in Odom's system, along with fluid in his lungs from the cocaine, and track marks on his arm.

абе ајде курац Родман е на хероин па жив и здрав е :cool:

Јбг за жал тоа е тоа,тоа е кога имаш више пари него памет.
60432-dali-lamar-odom-e-vekje-pochinat-foto.jpg

Јбг за жал тоа е тоа,тоа е кога имаш више пари него памет.
60432-dali-lamar-odom-e-vekje-pochinat-foto.jpg
Остај го ЏР Смит, се глупира, Одом не е мртов, уште се бори, дури и покажал знаци на подобрување иако е уште во критична ситуација. Прати ги ТМЗ за подетални и понови информации, релевантни се во овие прашања плаќаат неверојатни суми за точни информации од репортери. :)

Кај да најдам стрим за женсково финале?

не ги глеаш жените?

Не бе брат, уште во кошарка жени да ми се мешаат. :D[DOUBLEPOST=1444866382][/DOUBLEPOST]CRUC8ePUEAAelqL.jpg
Роуз се загревал со остатокот од екипата вечерва (нормално, нема да игра).

Иначе од 2 поинтересна ке е Спарс - Хокси мислам, т.е сигурно

Па не сум слушнал уште дека е официјално[DOUBLEPOST=1444932814][/DOUBLEPOST]И официјално, Бо Мекејлеб во Пеликанс

Последно уредено:
Ги имаат Холидеј, Норис Кол па и Еванс можи на плеј да игра. Не знам дали ќе успее да се избори за место а и да се избори колку би играл.

Последно уредено:
Според мене тотален промашај е тоа шо го земаа Пеликанс Бо, зашо он коа беше у најбоље години т.е у најбоље форма играше по Европа не го земаа у НБА, па сеа најдоа да го земат...а тоа дека нема да се избори за голема минутажа, нема

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom