НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Приметете го само Вилсоу, типот ќе биде многу важен играч за Мајами. Таква зрелост и самодоверба кај 19годишно руки ретко се гледа, баш и Бош во едно интервју збореше за ова.Засега игра страшна одбрана, а се гледа дека има потенцијал и за во напад. (y)
Една од поголемите кражби на драфтов, се предвидуваше да биде погоре не знам како падна до 10.
Винслоу е во една таканаречена дупка од позиција, измеѓу 2 и 3 а ни тоа ни тоа. :D Затоа и беше толку ниско драфтуван. За мене дискутабилно е дека може да биде некој јак фактор во НБА, а дај Боже да може затоа што ми се допаѓа неговата игра.

При крај на регуларен дел сакам да го остават Кари една утакмица со целосна слобода и скоро секој напад да иде преку него. Ако на 25 шута дава 45+ поени замислете колку ќе даде на 50 земени :popce:

Вчера во еден момент, Мајами играле со пет левичари на теренот. :D

Дечки, сте ги гледале Феникс сезонава? Што му е на Морис толку слабо што игра?

Винслоу е во една таканаречена дупка од позиција, измеѓу 2 и 3 а ни тоа ни тоа. :D Затоа и беше толку ниско драфтуван. За мене дискутабилно е дека може да биде некој јак фактор во НБА, а дај Боже да може затоа што ми се допаѓа неговата игра.
Пишеа дека Батлер/Каваи му е upside, ама не верувам... повеќе влече накај Тони Ален, само нешто подобар офанзивно

Последно уредено:
Дечки, сте ги гледале Феникс сезонава? Што му е на Морис толку слабо што игра?

По бројкиве сезонава уствари Маркиф заминал у Детроит а Маркус останал у Феникс, ама играат курот пошто не може да ги познаат :icon_lol:
Се накурчи батето што го трејдаа брат му и бараше трампа овие му рекоја седи тамо трај и овој незаинтересиран ми седи сеа

3YHJAzh.png

Главен е Фејворс на социјалните мрежи

Winslow ќе биде интересен тест за драфтот. Тежок играч за проценка, а се повеќе и повеќе такви се појавуваат на драфтот. Од една страна одличен одбранбен потенцијал и буквално гризе на теренот, од друга страна, и покрај тоа што има одреден интересен сплет на офанзивни вештини, тотално е нејасно каква улога би имал во екипата (што на некој начин значи на која позиција би играл). Целиот успех на колеџ го постигна играјќи на 4ка, а градбата му е повеќе за 2/3. Ако стане многу подобар шутер од она што е моментално, ќе биде 3ка во иднина, ако не веројатно ќе пробува да се развива како Draymond Green. Колку ќе успее ќе видиме.

На некој начин ме потсеќа на Marcus Smart. И за двајцата многу фама се крева, ама јас искрено не сум убеден дека ќе биде ѕвезди од нив без разлика што се млади и уште сега се корисни за солидни екипи. Доста се комплицирани за интегрирање во елитна екипа.

Хидо Туркоглу замина у пензија,искрено и време му беше.

Вестбрук 2/10 прво полувреме против Филаделфија.:pos:Сега второ 20+ :uzi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom